25. ledna 2021 • 12:30

Poirierova manželka řvala u klece: To bylo naposled! McGregor léčil nohu

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako outsider se postaral na UFC 257 o velké překvapení. Když Dustin Poirier ve druhém kole na TKO porazil Conora McGregora, miliony fanoušků nevěřily, ale minimálně jedna žena to tušila. Američanova největší fanynka, láska od střední školy a manželka v jedné osobě Jolie fandila hned za klecí a neskrývala nadšení. Zato poražený Conor McGregor opustil Abú Zabí ve velkém stylu s nohou nahoře.



Druhé kolo, smršť úderů a Conor McGregor najednou nevěděl, kde je. Dustin Poirier porazil slavného Ira na TKO a po vyčerpávajících minutách boje začal slavit a nebyl sám. Hned za klecí nadšením skákala jeho manželka. „Já to říkala!“ křičela do kamery. „To bylo naposled, co někdo pochyboval o mém manželovi, přísahám bohu.“

Poirier šel do zápasu jako outsider. Nevěřila mu spousta fanoušků, většina sázkových kanceláří ani odborníků, ale ona ano. Nikdo ho nezná líp, Dustin a Jolie se totiž potkali už jako teenageři a brali se jako dvacetiletí, ne narychlo, ale po šestileté známosti!

Vítězství v hlavním zápase UFC 257 přinese další náklad dolarů nejen jim, ale také nadaci Good Fight Foundation, se kterou pomáhají chudým rodinám i zdravotníkům ve své rodné Louisianě. Dustin je hlavním donátorem, Jolie ji vede.

Conor McGregor nechal Abú Zabí za zády
Conor McGregor nechal Abú Zabí za zády

I poraženého McGregora čekalo po zápas starostlivé obejmutí od partnerky Dee Devlinové, ale jinak se v Abú Zabí moc nezdržoval. Na tiskovou konferenci dorazil o berlích a Spojené arabské emiráty opustil na své luxusní jachtě, opulentně a s nohou nahoře.

„Díky všem za podporu, tohle nebyla moje noc, ale je strašná výzva se zase vylepšit. Dustin je sakra dobrý konkurent a těším se, až proti němu půjdu znovu. Teď na cestě domů zvedám nohu i náladu,“ vzkázal na facebooku. Evidentně v lepší náladě a arabským velkoměstem za zády.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud