22. ledna 2018 • 08:00

Česko-slovenská MEGAbitva je blízko! Terminátor Vémola vyzval Végha

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští i slovenští fanoušci MMA si tento střet přejí vidět už dlouho. A možná se brzy dočkají. Karlos Vémola vyzval na souboj Attilu Végha. Jestli slovenský hrdina bojových sportů výzvu přijme, bude se jednat o jednu z největších bitev tuzemského MMA. Ke střetu gigantů by případně mělo dojít na další obří akci XFN v pražské O2 Areně 28. června tohoto roku.



Organizace XFN si připravila pro fanoušky bojových sportů pro rok 2018 několik mimořádných novinek. Krom toho, že nedávno oznámila nástup do ringu slavného rappera Rytmuse, nyní bylo odhaleno další veliké překvapení.

Nejenom že nejslavnější český MMA bijec Karlos Terminátor Vémola podepsal s XFN smlouvu do roku 2023, ale dokonce oznámil, že chce, aby jedním z jeho dalších soupeřů byl Attila Végh, slovenská legenda zápasení v kleci.

Jako „fight století“ označil možný souboj s Véghem sám Vémola. „Duel, který chtějí fanoušci vidět.“ Nyní už zbývá, aby slovenský válečník výzvu přijal.

Dvaatřicetiletý Végh patří mezi nejlepší MMA bojovníky v Evropě. Má úctyhodnou bilanci 31 výher a 8 proher.

„Je to zápas, na který se budu muset nějak naladit, moc jsem ho nikdy nechtěl. Protože poprvé v životě nastoupím proti člověku, kterého nerespektuji jenom jako bojovníka, ale i jako člověka,“ prozradil své pocity při podepisování smlouvy s XFN český terminátor. 

VIDEO: Karlos Vémola při podpisu smlouvy s XFN

Ještě před případným střetem se slovenským rivalem bude ale Vémola obhajovat titul na XFN 8 v Pardubicích. Tam se krom něj představí i další skvělí bojovníci, jako je Makhmud Muradov, David Dvořák, Daniel Brunclík, nebo kickboxerka Sandra Mašková, která má před sebou premiéru v kleci. 

Ale vyvrcholením první poloviny roku 2018 bude jednoznačně další obří akce XFN v pražské O2 Areně 28. června, kde by měla být hlavním duelem právě československá válka Vémola vs. Végh. Krom toho ale před tisíce fanoušků nastoupí i další skvělé hvězdy MMA jako Patrik Kincl, Petr Kníže nebo Jaroslav Jubox Pokorný. 

Karlos Vémola se nejspíš utká s Attilou Véghem
Karlos Vémola se nejspíš utká s Attilou Véghem

Další novinky organizace XFN představil její promotér Petr Kareš. „19. dubna proběhne v pražské sportovní hale Královka první ringová akce XFN pod názvem Česko vs. Čína,“ sdělil Kareš. „XFN míří také na Slovensko, poprvé se představí 21. dubna. Ale hlavně a především se představí v Aréně Ondřeje Nepely, což je největší slovenská hala,“ dodal známý český promotér.

Vstupenky na XFN 8 v Pardubicích ZDE >>>  

XFN 8 v Pardubicích, 3. března 2018Foto XFN

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud