Ondřej Němec
19. dubna 2018 • 17:10

Bojovnice Mašková: Premiéru v MMA pokazili jen agresivní fanoušci Vémoly

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je nejpopulárnější zápasnicí v Čechách. A není divu, rozhodně patří mezi největší osobnosti bojových sportů. A o své disciplíně dokáže mluvit bez příkras. „Bolí to. Ale je to pro mě možnost, jak překonat sama sebe,“ přiznává sympatická bojovnice, která chce dál pokračovat jak v MMA, tak v kickboxu. Jako příklad, že lze dělat více disciplín naráz, uvádí Ester Ledeckou.



Hostem dalšího dílu pořadu Fight! byla úspěšná zápasnice, vítězka světových her, Sandra „Medojed“ Mašková. Prozradila například, jaký je rozdíl mezi zápasním v ringu a kleci. Proč ji zklamali fanoušci Karlose Vémoly, a jak se její sport projevuje v běžném životě. 

Sandra Mašková: MMA nebo kickbox? Nechci si vybírat, chci to skloubit
Video se připravuje ...

3. března zažila úspěšnou premiéru v MMA. Vyhrála na body. A přiznává, že ji MMA začalo bavit, nechce se ale vzdát ani své hlavní disciplíny, jíž je kickbox. „Tento rok pro mě bude zkouškou, jestli jde skloubit Kickbox a MMA. Protože já se nechci rozhodovat mezi jedním a druhým.“

Během galavečera, kdy poprvé nastoupila do klece, však zažila i nepříjemný moment. Velmi ji zklamalo chování fanoušků vůči soupeři Karlose Vémoly. „Každý zápasník, který vstoupí do oktagonu, si zaslouží respekt a úctu,“ říká Mašková. „Já sama jsem několikrát zaháněla myšlenku, že se zastavím před klecí a nepůjdu tam.“

V otevřeném rozhovoru Mašková také odhaluje, jak ji ovlivňuje zápasení v běžném životě. „Tlačím mnoho činností k výkonu,“ vysvětlila sympatická zápasnice s tím, že se to projevilo například i na kurzu kreslení.

Další zápas čeká „Medojeda“ Maškovou ve čtvrtek 19. dubna ve sportovní hale Královka na akci Česko vs. Čína v disciplíně K-1.

Galavečer Česko vs. Čína živě ve čtvrtek 19. dubna od 19.00 na O2 TV Sport

Sandra Mašková věří, že může uspět i v MMA
Sandra Mašková věří, že může uspět i v MMA

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud