25. května 2018 • 11:11

OKTAGON míří do Košic. Představí se Boráros, Krištofič i Raška

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na východ Slovenska míří nálož MMA akce v podobě jedenácti zápasů elitních bojovníků nebo vycházejících hvězd československé scény. A jestli je pro tuto událost ideální místo, tak právě moderní košická Steel Aréna. Na šestém turnaji organizace OKTAGON MMA se uskuteční hned několik důležitých soubojů, které rozhodnou třeba o titulových bitvách. Galavečer bude od 18:00 vysílat O2 TV Sport.



Samozřejmě, velkou pozornost vzbuzuje odveta a zároveň i hlavní zápas mezi šampiónem druhé série show OKTAGON Výzva, Pirátem Krištofičem (9-1) a Andrésem Raškou (7-5). V sázce je totiž místo v titulovém zápase střední váhy proti Miloši Petráškovi.

V Košicích nemůže chybět ani Gábor Boráros (14-4), kterého čeká další velká zkouška. Opět se nezalekl nebezpečné výzvy a přijal zápas se švédským Fernando Gonzalezem. Ten ve svých šestadvaceti letech má záznam 8-2 a připravuje se po boku elitních bojovníků z UFC jako je Alexander Gustafsson nebo Latifi v Allstars gymu.

Chybět nebude ani vypečená bitva dvou metropolí a táborů. Své síly totiž poměří domácí hvězda a neděje slovenského MMA, Jozef Wittner (9-1) s bratislavským veteránem Kamilem Cibinskim (7-6).

Rovnou do druhého zápasu pod Oktagonem a po famózním výkonu v Ostravě jde David Kozma (19-10). Utká se proti ukrajinskému Alexeji Valivakhinovi (13-9). Ten v posledních dvou letech nabral skvělou formu a vyhrál 9 zápasů z 12.

OKTAGON míří do KošicFoto ČTK

Své místo na hlavní kartě má i souboj vždy atraktivních těžkých vah, v rámci pyramidy. Vítěz poputuje přímo do finále s neporaženým Michalem Martínkem (6-0) na OKTAGON 7. O životní příležitost se popere Daniel Dittrich a Tomáš Vašíček (6-4).

Pozadu rozhodně nezůstává ani karta s předzápasy, která sčítá pět duelů a představí se v nich známá jména jako hvězdný šampion Miroslav Štrbák, účastník Oktagon Výzvy Lukáš Pajtina, talentovaný Ronald Paradeiser a další.

Vážení bojovníků proběhne v pátek v Rebuy Stars a fanoušci starší osmnácti let tak mají unikátní příležitost vidět bojovníky naživo, den před zápasem a těžkou zkouškou. Vážení je vždy doprovázeno spoustou emocí a pro samotné bojovníky je shazování nejtěžší částí přípravy.

Kromě MMA se fanoušci mohou těšit i na bohatý doprovodný program, který uvidí na afterparty, Ta se bude konat v Rebuy stars a vstup je zdarma. Jedná se například o vzdušnou a vodní akrobacii, ohnivou show, ženské zápasy v bahně a mnoho dalšího. Bude také možnost se s bojovníky OKTAGON MMA vyfotit.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud