16. října 2018 • 15:20

Koho by ráda vyzvala dál? Čtenářům odpovídala bojovnice UFC Pudilová

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do největší světové MMA organizace vlétla jako uragán. Jediná Češka v UFC Lucie Pudilová má za sebou dvě výhry a dvě prohry, v případě porážek se však nedala zadarmo a její soupeřky po tvrdém boji skončily v nemocnici. Kdy se postaví ke svému pátému zápasu a má na to se probojovat mezi nejlepší desítku? Lucie Pudilová odpovídala na dotazy čtenářů. 



Podepsala už svou druhou smlouvu s nejprestižnější světovou organizací UFC a pomalu, ale jistě, se připravuje na svůj další, v pořadí již pátý zápas. Datum ani soupeřku ještě pochopitelně nezná. „Přesně nevím, ale něco se už rýsuje,“ prozradila a také se nechala slyšet, se kterou bojovnicí by si ráda poměřila síly. „Ráda bych se střetla s Bethe Correiou,“ řekla. Correia je momentálně v žebříčku na osmém místě, tedy pět stupňů nad Pudilovou.

Příbramská rodačka naposledy bojovala s Irene Aldanovou, se kterou prohrála na body. Obě zápasnice ale předvedly fantastický výkon, díky kterému dostaly ocenění za nejlepší zápas večera, k čemuž se vázal i štědrý bonus. Podle svých slov by se odvetě nebránila. „Neměla bych nic proti tomu se s Irene Aldanovou opět utkat,“ usmála se.

Pudilová trénuje ve své rodné Příbrami pod taktovkou trenéra Ladislava Erdélyiho. V posledních měsících jela na kemp na Kubu a navštívila také německá centra. „V Příbrami mám dobrou základnu a už se nám daří pomalu získávat finance, abychom mohli vyjíždět častěji na zahraniční kempy,“ prozradila.

Fanoušci českého MMA doufají, že se jednou dočkají českého šampiona. Na otázku, zda by si představila zápas o titul však Pudilová odpověděla střídmě. „Můj čas přijde, je to moje cesta a věřím tomu, co dělám,“ řekla a vzápětí dodala: „Nebudeme ale předbíhat.“

Samotný zápas o titul však nezavrhla, ráda by se na tu cestu jednou vydala. „Zatím jsem ještě na začátku, hlavně chci předvádět atraktivní zápasy. Chci se neustále učit a věřím, že přijde chvíle, kdy budu rozhodnutá jít cestou k titulu,“ svěřila se. Jak bude její cesta nakonec probíhat však záleží jako vždy jen na ní, má však velmi slušně našlápnuto.

Lucie Pudilová

Jarda, 16. října 2018
Dobrý den, bavila jste se někdy s Dana White například o MMA v Česku či na téma jak to u nás vypadá? Díky a hodně štěstí
S Dana Whitem jsme se zatím jen pozdravili, vyfotili a zeptal se mě, jak se mám. Děkuji za všechny otázky a také moc děkuji za neustálou podporu.
Lukáš, 16. října 2018
Ahoj Lucko, kolik je průměrná odměna u žen za zápas v UFC ? Děkuji, přeji hodně úspěchů.
Na to nedokáži odpovědět.
Kuba, 16. října 2018
Ahoj. Vyhraje Cyborg nebo Nunez podle tebe? Díky
V Las Vegas jsem se s oběma těmito výbornými zápasnicemi vyfotila, proto fandím oběma.
Jirka, 16. října 2018
Ahoj Lucko, zajímal by mne Váš názor na závěr zápasu Chabib vs Conor? Komu jste fandila? Dekuji a přeji hodně úspěchů!
Fandila jsem Conorovi. Děkuji za podporu.
Michal , 16. října 2018
Ahoj Lucko, kde sparujes nebo tvé sparing partneři/partnerky ? Je tu hodně holek v ČR na sparingy ?
Sparuju s klukama i s holkama, ale těch tu moc není.
Adriana, 16. října 2018
Dobrý den.Využila jste bojové umění někdy v sebeobraně třeba někde na ulici? Není lepší útočníka kopnout do koulí a rychle utéct?? Hodně zdaru.
Násilí na ulici se vyhýbám.
Jirka, 16. října 2018
Ahoj,co ty a XFN v budoucnu,byl by zájem???A sleduješ zápasy???
Jsem v UFC.
Dana, 16. října 2018
Sledujete i nějaké jiné české bojovnice? Která je podle vás kromě vás nejlepší a měla by šanci jít ve vašich stopách?
Ano, sleduji je. Každý má šanci se tam dostat.
Mašky, 16. října 2018
Dobrý den, dělal jste bojové sporty od malička? Co Vás vedlo a dovedlo ke kariéře v kleci, byl to např. nějaký zlomový bod? Jak se vyrovnáváte s předzápasovým stresem. Proč vlastně bojujete? Uživíte se díky vstupu do UFC? Co říkáte na řádění Nurmagomedova po zápase? Používáte chvaty také na přítele? :) Děkuji a ať se Vám daří.
Chvaty používám na každého. :)
Chodov, 16. října 2018
Dobrý den, co jste snídala, syrová vajíčka jako Rocky?.:-) díky moc a ať se dál daří
Kdepak, syrové maso! :)
John Donne, 16. října 2018
Jak (ne)snášíte drastické hubnutí před zápasy?
Žádné drastické hubnutí si nepamatuji.
Melvin Udall, 16. října 2018
Kdy vám bylo během zápasnické kariéry nejhůř?
V každém kole.
Jan Pe., 16. října 2018
Dobrý den Lucie, zajímalo by mě, jak probíhá domlouvání zápasu. Někdo za vámi přijde a nabídne soupeřku, nebo jak to vypadá?
Je to trochu složitější a odpověď by byla velice obsáhlá.
Robert Jordan, 16. října 2018
Jak vnímáte soupeřku? Cítíte k ní třeba nenávist? Předem dík za odpověď.
Vnímám ji jen jako soupeřku, žádnou nenávist k ní necítím.
David Pospíšil, 16. října 2018
Moje otázka má dvě části, 1.Nemyslíš si, že by ti výměna trenéra pomohla k dalšímu posunu v kariéře ? 2. Jak moc je pro tebe kouč Erdelyi důležitý ?
Změnu trenéra neplánuji.
Petr K., 16. října 2018
Ahoj Lucko, prosímtě, když si vezmeme, že v Čechách máme dva extrémy Procházku a jeho respekt k soupeři a Vémolu a jeho trash talk. Kam na tý stupnici se řadíš spíš ty?
Někam mezi ně.
Baroš, 16. října 2018
Ahoj Lucko, co říkáš na kauzu Khabiba a McGregora? Zejména pak na Conorovo napadení autobusu a Khabibovo napadení Dillona Danise?
K tomu se těžko vyjadřuje. V tomto směru bych nerada cokoliv posuzovala. Pochopitelně po sportovní stránce s tím nestouhlasím.
Honz, 16. října 2018
Ahoj Lucko, navštěvuješ také v rámci kempu přední zahraniční gymy? Hodně štěstí.
Zatím na to nemáme peníze.
Nathan Bajrun Issa, 16. října 2018
Ahoj.Proč podle tebe češi nemají rádi poláky??děkuju za odpověď a přeji hodně úspěchů
Já nevím.
Louže, 16. října 2018
Ahoj Lucie, chtěl bych se zeptat kolikrát denně trénuješ a jak tvoje tréninky pod Láďou probíhají. Co se snažíte nejvíc zlepšit a na čem chceš nejvíc zapracovat.Dále jestli máš nějakou vysněnou soupeřku s kterou by jsi chtěla zápasit, na kolik zápasů máš podepsanou smlouvu s UFC. Plánuješ jet zase trénovat do zahraničního gymu ? Pokud ano do jakýho ? Přeju mnoho úspěchů v tvojí karieře, tvůj věrnej fanda. p.s. nezapomeň si vzít Českou vlajku na další zápasy
Snažíme se pořád pracovat na všem. Ráda bych zápasila s Bethe Correiou. Ano, plánuji jet zase do zahraničního gymu.
Marian Kostka, 16. října 2018
Ahoj Luci. Čím to je, že v mužských bojových sportech lidi zajímají hlavně ty nejvyšší váhové kategorie? V ženských kategoriích tomu tak podle mě není.
V ženách takhle těžká váhy nejsou. :) Mimochodem ženská bantamová váha byla jako první v UFC, ženská bantamovka tak může být považována klidně za polotěžkou v ženách.
Buck, 16. října 2018
Ahoj Lucko, neplanujes nějaký dlouhodobější přesun,tréninky, kempy v Americe?
Na tohle jsem již odpověděla.
XXXa, 16. října 2018
Trash talk nebo respekt k soupeři? Co je podle tebe víc a lepší?
Vyvážená kombinace obojího.
Aleš, 16. října 2018
Ahoj lucko, před zápasem se vždycky snažíš nahodit výraz drsňačky, ale je vidět, že ti to moc nesedí a radši by ses soustředila na zápas. Pletu se?
Jsem taková, jaká jsem a nikdy nebudu někdo, kdo nejsem.
Jakub, 16. října 2018
Dobrý den, máte doma vanu nebo sprchu? Děkuji.
Obojí. :)
Tomas Morava, 16. října 2018
Dobry den Lucie, jste jiz 100% profesionalka? Da se MMA uzivit sebe a cely tym? Diky a prej ihodne stesti.
Ještě na tom nejsem tak dobře, aby se to dalo shrnout takto všeobecně.
Tomas Morava, 16. října 2018
Dobry den Lucie, jak vysoko mirite? Myslite i na titul?Pokud ano, jak dlouho si myslite, ze vam to potrva? Dekuji a preji hodne uspechu a mnoho viteznych zapasu vecera.
Zatím jsem ještě na začátku, hlavně chci předvádět atraktivní zápasy. Chci se neustále učit a věřím, že přijde chvíle, kdy budu rozhodnutá jít cestou k titulu.
Filipo, 16. října 2018
Oktagon MMA x xfn?
Konkurence je zdravá.
Tomy, 16. října 2018
Ahoj Lucko, na jake urovni mas anglicky jazyk? Mas naplanovany i nejaky kemp v Usa? Nebo dokonce stehovani? Co si myslis o ceste Jirky Prochazky a Rizinu, kdy ted bojoval proti 150 na svete? Nebyla by lepsi UFC a spicka? A posledni otazka: Prvni kolo Conor Khabib, mel Herb zapas zvedat nebo to bylo aktivni? Dekuji za odpovedi a preji jen to nejlepsi jak v oktagonu, tak i v osobnim zivote..
Stále se učím. Plánů mám hodně a vše se odvíjí od financí. Myslím si, že Jiří dobře ví, co dělá. Čas ukáže. Nemyslím si, že by rozhodčí nějak zvlášť pochybil. Každý na to může mít jiný názor a úhel pohledu, protože není stejné se na zápas dívat v televizi a nebo být přímo v oktagonu.
Fíla, 16. října 2018
Ahoj Lucie, jsi skvělá! Chtěl bych se zeptat, co je pro tebe z tréninku největší pruda, co bys nejradši vynechala a co si naopak nejvic užíváš? A když už se nám pomalu blíží ty Vánoce, jaké cukroví máš nejradši? Díky, přeju víc štěstí v budoucích zápasech!
Na tréninku si užívám všechno, nemám žádnou neoblíbenou část. Nejraději mám vanilkové rohlíčky. :)
Lukas, 16. října 2018
Co rikas na fight Conor-Khabib? A kdo ti je sympatictejsi?
Sympatičtější je mi Conor. Zápas se mi líbil.
Tomáš, 16. října 2018
Keby si sa stala šampiónkou v "Bantamweight", brala by si zápas o titul aj vo "Featherweight" alebo by si radšej obhajovala titul? #teamPudilova
Nebudeme předbíhat, děkuji. :)
Lukáš, 16. října 2018
Ahoj, chci se zeptat, koukal jsem na pár Vašich staredownů v UFC a pár krát jsem viděl jak Vám Joe Rogan zkomolil jméno. Uvědomuje si Joe a Dana White, že jste z česka nebo Vás berou jako evropana. Díky a hodně štěstí.
Američané všeobecně mají problém s výslovností slovanských jmen i přijmení. Nic mě na tom neuráží.
Lumir Potyka, 16. října 2018
Ahoj Luci, Videl jsem tvoje fighty a mela jsi mit misto 2:2- 3:1ale to nezmenime .Dotaz je citis ty sama ze mas na to bojovat s temi top o mistrovsky pas a nebo tomu chces dat jeste cas na vypilovani.Dekujiu drzim palce bojujes neskutecne.Lumir
Děkuji za víru ve mě a v můj styl boje. Můj čas přijde, je to moje cesta a věřím tomu, co dělám.
horymír, 16. října 2018
ahoj nevíš budou ještě nekdy zapasit kluci z příbrami apř. Géra,erdeliy ml, nebo už to maj zasebou ? :D
Ahoj, to nevím.
Johny, 16. října 2018
Žádný dotaz nemám. Akorát chci pochválit za super zápas s tou mendesovou. Super
Určitě myslíš zápas s Aldanovou. Děkuji moc za pochvalu.
KindlisPV1913, 16. října 2018
Cao Lucko,sekas je tam hezky..myslím že na tu top 10 určitě máš:)z Prostějova přejeme co nejvíc úspěchu
Moc děkuji za podporu a vážím si toho. :)
Slávek Strnad, 16. října 2018
Lucinko jsem Váš velký fanda a věřím , že se do první desítky dostanete. Kde bych prosím mohl dostat záznamy Vašich zápasů? Děkuji.
Ahoj Slávku, děkuji za podporu. Záznamy zápasů budou určitě někde k dohledání na google nebo na ulož.to, kde bude ke stažení určitě celý event.
Palo, 16. října 2018
Do kdy budeš v Příbramí trenovat neuvažujes o amerike
V Příbrami mám dobrou základnu a už se nám daří pomalu získávat finance, abychom mohli vyjíždět častěji na zahraniční kempy.
generál po bitvě, 16. října 2018
Ahoj Lucko, který český MMA zápasník je podle tebe největší fešák?
Jelikož jsem MMA zápasnice, tak všichni MMA zápasníci jsou fešáci. Nebavíme se tu přeci o fotbale. :)
Luboš, 16. října 2018
Máte raději řízek se salátem, nebo s kaší?
S kaší. :)
Martin , 16. října 2018
Zdravím Lucko, Myslíš, že další zápas rozhodne o tom kam se tvoje karíéra bude směřovat? A kdyby ti nabídli odvetu s tvojí minulou soupeřkou , šla by si do ní? Jinak ti děkuju za skvělou reprezentaci naší Země, věřím že se jednou staneš šampionkou!!
Martine, především děkuji za podporu a nyní ke tvé otázce. Jsem rozhodnutá, že každý můj zápas nebude postrádat atraktivitu skutečného ryzího MMA boje, a proto věřím a také chci se posouvat dál. Neměla bych nic proti tomu se s Irenou Aldanovou opět utkat.
Petr, 16. října 2018
Dobrý den Lucko, zápasila by jste někdy v organizaci Oktagon MMA nebo spíše v XFN?
Vzhledem k tomu, že zápasím v UFC, tak bych tuhle otázku nechala na dobu, až tam zápasit nebudu. Ale já tam plánuji zápasit opravdu dlouho! :)
Honza , 16. října 2018
Ahoj Lucko, máš přítele, potažmo manžela? :-) Kdo by takovou ženskou nechtěl doma viď, tak se ptám. :-D
Dobrá otázka na tělo, ale musím tě zklamat, neodpovím. :)
Adéla, 16. října 2018
Už víš, kdy budeš mít další zápas?
Ahoj. Zatím přesně nevím, ale něco se rýsuje.

MMA bojovnice Lucie Pudilová odpovídá čtenářům iSport.cz.
MMA bojovnice Lucie Pudilová odpovídá čtenářům iSport.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud