23. dubna 2019 • 12:30

UFC je jinde, řekl „Denisa“ Procházka čtenářům. Co teď chystá?

Autor: ON
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co chystá Jiří „Denisa“ Procházka po svém (zatím) životním triumfu v prestižní japonské organizaci Rizin? Šampion polotěžké váhy se během 14 dní sejde s vedením a domluví další kroky, nevylučuje třeba souboj s králem organizace Bellator, hodně se mluví o možnostech v UFC. „Nepreferuji, jde spíše o to, utkávat se se šampiony,“ odpověděl Procházka v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz. A také prozradil, jestli by se chtěl utkat s Karlosem Vémolou. Přečtěte si všechny jeho odpovědi!



Jiří Denisa Procházka

Rentier, 23. dubna 2019
Cim se budes zivit az skoncis karieru?
Budu předávat dál. Ale chce to prvně dosáhnout opravdového Mistrovství.
Aduska , 23. dubna 2019
Ahojky Jirko gratuluji k výhře. A chci se zeptat na co zrovna myslíš když jdeš do klece. A jaké je tvoje oblíbené jídlo.
Je třeba mít prázdnou mysl a maximálně vnímat přítomný okamžik. Smažák a suši :D
Jan Habijanič, 23. dubna 2019
Jaký byl první pocit po vítěztví?
Dobře odvedená práce. Zadostiučinění a splnění mise. BJP ! ! !
Martin, 23. dubna 2019
Neplánuješ mít v Brně nějakou přednášku?
Určitě ano,, vše má svůj čas.
Tonda, 23. dubna 2019
Ahoj Jirko gratuluji k titulu. Jakou jednu věc bys v životě změnil, kdyby to bylo možné?
Neměním!
Martin Šabo, 23. dubna 2019
Ahoj Jiří kde berieš motiváciu ? Ďakuje za odpoveď
Ahoj, to musíš cítit v sobě. Dej si za to jaký důvod chceš, ale musí být maximálně upřímný. Rozvažuj.
RADEK VORLÍČEK, 23. dubna 2019
nebylo by jirko lepší zápasit někde kde je klec a ne ty blbý provazy?jinak jseš borec --- bjp-win!!!
Dočkáš se. Díky! BJP ! ! !
Jakub , 23. dubna 2019
Dobrý den, nejdříve bych vám chtěl pogratulovat k vašemu neuvěřitelnému úspěchu. Chtěl bych vám jen říct, že jsem hrdý na to, že i v dnešní době tu jsou bojovníci jako vy co si na nic nehrajou i přes své velké úspěchy a zároveň jsou svým chováním v ringu i mimo něj vzorem pro všechny fans i bojovníky (profi i amatéry) jako jsem já. Vím, že jste jednou říkal, že váš vzor co se týče boje a mentality v něm je Jon Jones a tak moje otázka zní zda kdyby ted přišla nabídka od UFC na x zápasů s tím, že vrcholem by byl zápas Procházka vs. Jones (samozřejmě o pás), šel by jste do toho? Opustil by jste Rizin?
Děkuji! S radostí bych to vzal a šel zvítězit. BJP!!! ! ! !
Filip Vágner, 23. dubna 2019
Ahoj, gratuluji k úspěchu, co trénuješ nejradši?
BJP !!!! tréninky
Jaroslav, 23. dubna 2019
Ahoj Jirko, velká gratulace k získání titulu šampiona Rizinu. Krásná ukázka skromnosti, pokory a bojovného ducha. No a chtěl bych se zeptat, jak jsi se dostal k Ekhartu Tollovi, protože je to jeden z mých oblíbených myslitelů dnešní doby. A jestli znáš i třeba Alana Wattse... pokud ne tak bych jen vřele doporučil. Ještě jednou gratuluji a hodně štěstí při obhajobách titulu. Vítězství!
Děkuji!!! Jednou jsem šel do knihovny a tuto knihu mi doporučil místní knihovník. Na Alana Wattse se podívám. Diky !!! WIN!!!!
Tomáš , 23. dubna 2019
Gratuluji k výhře ale myslím si ze konec mohl přijít uz daleko dříve.
Přesně tak, ale byl to titulový zápas, tak jsem byl víc opatrný, než při jakémkoliv jiném zápase.
Jiří Volánek, 23. dubna 2019
Ahoj, myslíš, že aktuálním titulovým vítězstvím jsi dosáhl v Rizinu maxima?
Určitě ne. Jedeme dál. BJP!!! ! ! !
Martin , 23. dubna 2019
Nazdar, gratulujem k titulu! Si velky vzor 😉 chcel by som sa opytat co ta viedlo k zmene životného stylu na samuraja? Koľko ak to nie je tajne dostane sampion v Rizine financne ohodnotenie za titulovy zapas? A ake su tvoje najbližšie kroky v zapasnickom zivote 💪 prajem este vela úspechov
Děkuji! Prvním podnětem byla Kniha pěti kruhů od Myjamota Musašiho. Sleduj mou Cestu a uvidíš. Děkuji!
Pavel Pavel, 23. dubna 2019
Ahoj Samuraji, chci se zeptat jestli ten boj v postoji byla taktika nebo to fakt takhle vyplynulo? Čekal sem ze Te bude chtít udělat na zemi a vůbec se skoro o to nepokousel.
Tak hlavně jsem mu nedal šanci mě vzít na zem a i když jsem viděl více impulzů, že by chtěl jít na zem, svým pohybem jsem ho kontroloval, proto se o to nepokusil, protože každý neúspěšný pokus o strh nesmírně bere energii.
Přema, 23. dubna 2019
Ahoj Jirko. Gratuluji k titulu. Byla to paráda. Můj dotaz je,kdyby si měl možnost, šel by jsi do klece s Vemolou?
Děkuji. Kdyby to bylo nutné, tak ano.
Dominik, 23. dubna 2019
Ahoj, jste s Karlosem kamarádi? Jinak gratuluju k vítězství!
Dá se říci, že ano. A děkuji. BJP!!! ! ! !
David, 23. dubna 2019
Ahoj, v první řadě velká gratulace. Chci se zeptat, kolik asi tak soupeřů pro tebe v Japonsku ještě mají? Myslím teď ty, který tě můžou ještě nekam posunout, né někoho kdo má bilanci 11-9. A v momentě kdy už by tě Rizin nikam dál neposunul, preferoval bys Bellator nebo UFC? Ať se daří :)
Děkuji, v příštích dvou týdnech projednáme s vedením Rizinu mé další kroky. Nepreferuji, jde spíše o to, utkávat se se šampiony.
Manequinne , 23. dubna 2019
S cim ti pomaha Jirka Stabla?
S marketingem a je to můj dobrý přítel.
Trojka, 23. dubna 2019
kdo je pro tebe v ceskoslovensku nejlepsi zapasnik (kdyz vezmu, ze ty jsi mimo Cr zapasici)
Na tohle nemám vyhraněnou odpověď. Nerozlišuji zápasníky jen podle skóre nebo krásných zápasů. Jde o celkové vystupování. A o tomhle bych musel uvažovat déle.
klotylda, 23. dubna 2019
jak vznikla prezdivka Denisa a co to ma za vyznam?
Jednou mi tak řekl trenér na klubovém soustředění a od té doby se to se mnou veze. Význam to nemá žádný.
Pedro, 23. dubna 2019
Jirko, by mě zajímalo, zda během prvního kola zápasu, zjistíš zda tě soupeř může vypnout jednou, dobře trefenou ranou? Nebo je to většinou otevřený a není poznat jak na tom soupeř je? Díky a neuhni z cesty!
Všechno je možné, ale tyhle věci si dobře hlídám. A i když něco projde, tak je třeba stát neotřesitelně a zastávat po celou dobu zápasu tento přístup. A z mé strany dobře vidím, co se po úderu v soupeři odehrává. Děkuji!!!!
KubaB, 23. dubna 2019
Čau Jirko, výkonostně si podle mě TOP10 na celým světě, vím že tě v Japonsku mají rádi, ale mění čas se posunout? Co si budem povídat soupeře co můžeš potkat např. v UFC , tak v Rizinu nikdy nepotkáš...
Sleduj moje další kroky a uvidíš, že vše má svůj smysl.
Jan Tička, 23. dubna 2019
Jak tě vnímají japonci? Jako takového česko-japonského válečníka? A jak si myslíš že vidí nás jako Českou republiku. Jinak moc gratuluji Jiří, jsi super bojovník i supr chlap
Přesně tak, jako českého válečníka, který má mnoho společného s japonskými idejemi. Určitě nás respektují a dívají se na nás jako na Evropany.
Vašek, 23. dubna 2019
Je UFC opravdu tou nejlepší soutěží MMA, nebo má hlavně nejlepší marketing? Jak srovnávate tuto soutěž s těmi, ve kterých vy bojujete? A jak vidíte celkovou úroveň českého MMA v porovnání s ostatními zeměmi?
UFC má určitě nejlepší marketing. O zápasnících bych totéž netvrdil. Tyto věci nesrovnávám, ale je viditelné, že UFC je někde jinde. Úroveň českého MMA vidím na nejlepší cestě.
Tomáš, 23. dubna 2019
Zdravím a gratuluji k úspěchu.Jak vidíte vaší budoucnost a v jaké organizaci.
Nevidím nic konkrétního, jen to, že chci a budu se poměřovat s těmi nejlepšími.
Radim, 23. dubna 2019
Ahoj Jiří zajímalo by me jestli jsi neuvažoval se přestěhovat natrvalo do Japonska nebo jestli zustanes v České republice ,díky za odpověď A gratulace
Zůstávám doma, tohle je má zem a tady chci žít. Děkuji.
Klučina z jihu , 23. dubna 2019
Zdravím. Předně bych vám chtěl pogratulovat k titulu. Super úspěch a moc vám to přeju! Otázka: Od kolika jste začal zápasit a jaký jste k tomu měl background? Myslíte, že má cenu snažit se o kariéru v zápasení i když mi je už 22? Poslední otázka, jakou úroveň BJJ máte právě teď? Děkuji.
Děkuji. Začal jsem v sedmnácti. Vedlo mě k tomu to, že jsem se chtěl zdokonalit ve rvačkách. Určitě do toho jdi. Páskování v BJJ nedělám, ale obstávám se světovou špičkou, takže to ujde. :D
MilanSVK, 23. dubna 2019
Ahoj Jirko, v prvom rade gratulujem k titulu prvého šampióna organizácie RIZIN! Veľká paráda. Chcem sa popýtať, či je reálny zápas s Baderom? A vidíš súboj proti nemu? Držím palce. Pekný večer.
Vzhledem k tomu, že je velice dobrá spolupráce mezi Rizinem a Bellatorem, tak tato šance je reálná. Ale uvidíme s čím přijde vedení Rizinu. Děkuji za podporu!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud