16. října 2019 • 13:50

Mise splněna, hlásí Procházka. Mluví o UFC, darech od Japonců i MMA v ČR

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má za sebou další úspěšný zápas. Bojovník MMA Jiří Procházka o víkendu v Japonsku zdolal Brazilce Fabia Maldonada. „Mise splněna. Souboj vyšel tak, jak jsem plánoval,“ usmíval se fighter s přezdívkou Denisa během videorozhovoru v redakci deníku Sport. Jaké komplikace zažil na cestě zpět do Česka a vnímá rozdíl mezi tuzemskou a japonskou MMA scénou?



Vítězný souboj s Brazilcem Procházkovi nakonec zabral jen necelé dvě minuty a samotný průběh zápasu ho trochu zklamal. „Od soupeře jsem čekal víc. Boj jsem si ani tolik neužil, chtěl jsem mnohem víc,“ uvedl.

O to časově náročnější ovšem byla zpáteční cesta. „Několikrát jsme museli přebukovávat letenky, letadla měla zpoždění. Na cestě jsme strávili 36 hodin,“ zmínil Procházka, který si buduje vztah s japonskými fanoušky.

„Hodně mi nosí sladkosti a různé symboly pro štěstí. Někdo zase třeba cédéčka se záznamem minulého zápasu. Japonsko je v tomhle úplně jiný svět než u nás,“ podotkl. Sní o startu v prestižní organizaci UFC? Proč myslí, že tuzemské MMA ještě musí projít vývojem? A co mu vadí na některých zápasnících?

V prodeji je nové číslo magazínu Fight, které můžete ONLINE zakoupit ZDE>>>

14. října vychází Sport speciál FIGHT 14. října vychází Sport speciál FIGHTFoto iSport

Lístky na finále Mistrovství České republiky v boxu v Lucerně >>>

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud