Ondřej Němec
18. května 2020 • 04:50

Vémola ukázal svůj den. Krmení lvů i sovy a společné tetování s Lelou

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle nelze zažít s nikým jiným. Český Terminátor Karlos Vémola v sobotu provedl fanoušky Instagramu iSportcz svým dnem. A bylo co sledovat. Rybaření, tetování, krmení sovy a lvů, tvrdý trénink ve Vémolandu, koupel ve vaně s ledem nebo návštěva speciálního turnaje. Slavný bojovník navíc prozradil, jak je možné si s ním zatrénovat.



Nabitý den zahájil Karlos Vémola z břehu Orlice, protože se byl podívat na nejoblíbenějším místě svého dětství. „Zdravím vás, dnešní ráno začínáme u maminky na rybách,“ přivítal diváky český Terminátor na Instagramu iSportcz. „Potom pojedeme krmit lvy. Dnes si Lela vymyslela, že chce tetování se lvy, tak pojedeme na tetování a závěrem dne budu mít s klukama těžkej kondiční trénink ve Vémolandu.“

Během dne toho ale stihl čtyřiatřicetiletý bojovník z Olomouce ještě mnohem víc.

Den s Teriminátorem na Instagramu iSportcz zahájil Karlos Vémola rybolovem
Video se připravuje ...

Vémola je proslulý hláškou „Lvi žerou první,“ první zvíře, které během instagramového dne nakrmil, byl ale sameček sovy jménem Bubák, kterého koupil mamince.

Potom následovalo slíbené tetování. Přednost dostala partnerka Lela Ceterová a následně sedl na tatérské křeslo i populární bojovník. Známý pár tak má nyní na prsteníčcích levé ruky vyobrazenou hlavu lva. Bude brzy vykukovat zpod prstýnků?

Sledovali jste den s Karlosem? Zaujal vás? Zapojte se do diskuze na iSport.cz.

O něco později se hlavní aktér navštívil známého, který v jezírku chová veliké jesetery. „Kamaráde, nikdy jsem nikomu nic nezáviděl, ale tyhle hovada ti teda závidím, to je paráda,“ žasl Vémola, který má sám doma veliké akvárium se žraloky.

Krmení sovy, kterou Karlos Vémola daroval své mamince
Video se připravuje ...

„A jak jsem sliboval, tak jako každý víkend jsem nakoupil plnou tašku kuřátek a jdeme krmit Caesara a jeho slečny. Oss!“ hlásil se o chvíli později Terminátor od výběhu lvů v ZOO Plasy.

Cestou ke krmení šelem se ale bojovník zastavil i u menší ohrady a zažertoval: „Jo jo, já to říkám pořád, želvy žerou první.“

Pak už ale obdivoval krmení krále zvířat. V dalším příspěvku se pochlubil, že je držitelem certifikátu za adoptování lva pustinného v ZOO Plasy.

Karlos Vémola a jeho oblíbená kratochvíle: krmení lvů
Video se připravuje ...

Když Vémola mířil domů okolo Vltavy směr Štěchovice, pochvaloval si výhled z auta. „Stejně žijeme v nejkrásnější části, každá cesta domů je pro mě zážitek. Za chvíli nám začíná trénink ve Vémolandu!“

Karlos Vémola krmí lvy v ZOO Plasy
Video se připravuje ...

Slunečné počasí bylo pro venkovní cvičení jak dělané. „První k Terminátorovi na trénink dorazil náš Cverminátor,“ přivítal gladiátor svého kamaráda a kolegu Alexandra Cvernu. Pak už začal náročný trénink plný výbušných cviků. Následovala dvouminutová koupel ve vaně s ledem, ze které si udělal Vémola pravidelný rituál.

Takhle Karlos Vémola cvičí u svého domu ve "Vémolandu"
Video se připravuje ...

Během dne stihl nejslavnější bijec zajet i na narozeninovou oslavu svého velikého fanouška a dnes už kamaráda, který díky jeho radám dokázal zhubnout čtyřicet kilo.

Večer patřil unikátnímu turnaji bojových sportů s názvem Underground, který pořádala organizace Oktagon MMA, do jejíž stáje Vémola patří. Kvůli bezpečnostním podmínkám ohledně koronaviru ale sledoval souboje pouze na obří obrazovce nedaleko místa konání.

Den s Terminátorem na Instagramu deníku Sport zakončil bojovník odpovídáním na otázky, které mu během dne fanoušci posílali.

Karlos Vémola a jeho oblíbená kratochvíle: krmení lvů
Karlos Vémola a jeho oblíbená kratochvíle: krmení lvů

„Ptali jste se, jestli je možnost si se mnou zatrénovat. Určitě, dělám personální tréninky v Pulse fitness nebo ve svém gymu ve Vémolandu. Stačí, když mi napíšete na WhatsApp 777699918,“ prozradil Vémola číslo, přes které s lidmi řeší i jídelníčky na míru. „Taky jste se mě hodně ptali, kdy letos nastoupím. Doufám, že brzy, jsem připravený. Záleží na tom, jak se situace bude vyvíjet.“

A jedním z velmi častých dotazů bylo i to, zda si jednou slavný zápasník koupí jako domácího mazlíčka krále zvířat. „Lva si pořídím, jako že se Terminátor jmenuju! Je to jeden z mála mých nesplněných snů, který si jednou musím splnit. Toho bohdá nebude, aby český Terminátor neměl lva. Protože lvi žerou první!“

Celý den s Karlosem Vémolou můžete vidět zpětně na Instagramu iSportcz

Na konci dne s Terminátorem odpověděl Karlos Vémola na dotazy fanoušků Instagramu iSportcz
Video se připravuje ...

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana pondělního Sport Titulní strana pondělního SportFoto Deník Sport

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud