24. září 2020 • 15:00

Vémola o Mikuláškovi, rozchodu i drogách: Pešta? Bulík, ale něco dokázal

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karlos Vémola má za sebou bláznivé období. Přípravu na souboj s Václavem Mikuláškem mu narušila operace i pozitivní nález COVID-19, zápas s „Babou Jagou“ se tak stále odsouval. Našli se navíc lidé, kteří mu nákazu nevěřili. „Mikulášek ať je jaký je, tak statisticky to je můj nejhorší soupeř. A před ním se já budu schovávat?“ komentuje „Terminátor“ v rozhovoru pro iSport TV.



Vémola ve videu pro pořad FIGHT! mimo jiné vysvětlil, proč na testu nebylo jeho občanské jméno Karel, ale to, pod kterým ho všichni znají, tedy Karlos. A kde se vůbec prapůvodně vzalo. „Když patnáct let žijete v Anglii a všichni vám tam říkají Karlos, tak nepřijedete do Čech a nevyplníte do dotazníku Karel jenom proto, že si to nějakej Mikulášek přeje,“ rýpl si první Čech v UFC.

Promluvil i o tom, jak ho motivují fanoušci a hateři, či o tom, proč po nemoci nemůže zvládnout do 17. října shodit do váhového limitu 84 kg. „Nastoupím, ale ne v osmdesát čtyřce,“ vyhlásil jasně Vémola, a okomentoval i možnost, že by se ve vyšší váhové kategorii v tomto datu utkal s Viktorem Peštou, dalším bývalým bojovníkem z UFC.

Mikuláška srazila dodávka: Jsem v pohodě! Mluvil o Vémolovi i drogách
Video se připravuje ...

„Je to takovej bulík, ale něco dokázal. Pokud se máme potkat, poprvé v Čechách proti sobě dva frajeři, co byli v UFC, tak by to mělo být v naplněné O2 areně,“ řekl o tom, proč by souboj s Peštou nechtěl brát na poslední chvíli.

Jaké změny zavedl Karlos ve svém tréninku od prohry s Attilou Véghem? A jak odpověděl na otázku o zkušenostech s drogami, kterou mu poslal sám budoucí soupeř Václav Mikulášek? Sledujte ve VIDEU.

Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud