4. března 2019 • 11:01

Autosalon v Ženevě se blíží! Podívejte se na 10 žhavých premiér

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další automobilový svátek se pomalu blíží! Ve Švýcarsku se ve čtvrtek 7. března otevře brána tradičního Ženevského autosalonu, letos už s pořadovým číslem 89. Zastoupeno tentokrát bude přes 70 vystavovatelů a dojde na zhruba 100 světových či evropských premiér. Které budou ty nejzajímavější?



Už minulý týden jste si poprvé mohli na fotografiích prohlédnout Škodu Kamiq, nejmenší české SUV. Do akce půjde také pátá generace francouzského držáku jménem Renault Clio, což je jeden z nejprodávanějších vozů v Evropě vůbec.

Pro milovníky náročnější techniky a gurmánských požitků na silnici se připravuje rudá krása jménem Ferrari F8 Tributo, nová generace osmiválcového italského supersportu. Jeho hlavní lákadlo? Přece 530 kW! Zahanbit se ale nenechali ani u konkurenčního Lamborghini, které představí model Huracán Evo Spyder.

A co třeba takový Aurus Senat, nové dílo ruské značky, které se honosí tím, že vyrábí reprezentativní modely? Bude se zkrátka na co dívat. Pokud si nechcete nechat žádnou novinku ujít, sledujte vše podrobně na webech Auto.cz a Autorevue.cz.

Zájezd na Autosalon do Ženevy >>

Lamborghini Huracan Evo Spyder
Lamborghini Huracan Evo Spyder

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud