15. listopadu 2010 • 03:10

Vettel má vše. Titul mistra světa i blonďatou krasavici!

Autor: spo, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý pilot F1 Sebastian Vettel (23) si musí připadat jako ve snu. Proč? Ve stáji Red Bull řídí ty nejrychlejší formule. Jako nejmladší závodník získal titul mistra světa. A aby toho nebylo málo, může se chlubit i půvabnou blondýnou!



"Být ve společnosti jmen jako Senna nebo Schumacher... Ani nevím, co na to říct," dralo se z Vettelových úst skrz slzy po famozním triumfu. Překonal Alonsa, Webbera i Hamiltona. Stal se mistrem světa. Ale všechny emoce brzy přehlušila radost – a myšlenka na shledání s půvabnou přítelkyní!


"V posledním kole jsem hlavně myslel na mámu s tátou," rozpovídal se Vettel pro novináře po neuvěřitelném dramatu. "Jsem neskutečně šťastný, že tu mohli být, že byli u toho, co jsem dneska dokázal."

"Taky bych chtěl pozdravit všechny doma, hlavně svou přítelkyni a její rodiče. Před televizí mi drželi palce," nezapomněl na svou lásku Hannu Praterovou (23).


Mladý závodník se přitom o své přítelkyni rozpovídá málokdy. A aby ji obletovali fotografové, o to Vettel také nestojí. "Nikdy s sebou do práce neberte přítelkyni. To přece nejde," prozradil svůj jednoznačný názor.

Před fotografy se sice nechlubí, ale jinak o jejich lásce nemůže nikdo pochybovat.

"S Hannou se známe už od školy. Ještě když jsme od sebe bydleli 400 kilometrů, tak jsme byli neustále spolu," vyzradil už dříve do světa čerstvý šampion.

"Nikdy jsem neměnil holky jak na běžícím pásu. Takový já nejsem. Mám jednu a ta mi stačí," tvrdí.

A při pohledu na svůdné fotky blondýnky Hanny není těžké novopečenému mistrovi uvěřit!

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud