17. prosince 2018 • 13:15

Nová motorkářská hymna: Přidej plyn. Podílel se na ní i Podmol

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistr světa ve freestyle motokrosu se kromě psaní knih vydal také do hudebního světa! Libor Podmol společně s mladým raperem Refewem a popovou hvězdou Jakubem Děkanem vytvořili song s názvem Přidej plyn. Jde o motivační píseň, která se natáčela během letošních FMX Gladiator Games a při tréninku. „Snažím se své fanoušky motivovat, tohle je jedna z dalších cest. Hlavní sdělení je o cestě k vysněnému cíli, ke kterému se jde složitě, ale ta dřina za to vždycky stojí,“ vysvětluje Podmol, který je zároveň hlavním producentem.



Nápad vytvořit song s atraktivním klipem dostal Libor Podmol společně s jeho dlouholetým kamarádem Patrikem Semlbauerem, čtyřnásobným vítězem evropského poháru v závodech do vrchu a majitelem vydavatelství P.A.trick records. Inspirací byly knihy Deník Libora Podmola, konkrétně druhý díl, který vyšel v listopadu. „Patrikovi si líbily mé motivační texty, které mají vyburcovat lidi k aktivitě a k osobnímu rozvoji. A tak jsme si řekli, že o tom přichystáme písničku,“ popisoval Podmol, letošní třetí nejlepší závodník v mistrovství světa.

Přidej plyn:

Oba si za interpreta vybrali talentovaného českého rapera Refewa, kterému Podmol poslal pasáž textu z jeho knihy. „Nápad se mu ihned zalíbil a za několik týdnů mi poslal svoje slova k písni. Pak jsme ještě přibrali Jakuba Děkana, který nám za pár dní už do telefonu zpíval nadšeně refrén. Jsou to fakt profíci,“ pochvaloval si Podmol. A jestli nebylo v plánu, aby také zazpíval? „To rozhodně ne. I mé děti mě nechtějí poslouchat, když si falešně pěju v baráku,“ doplnil s úsměvem medailista z letošních X-Games.

Energie pro lidi, co makají

Klip se natáčel během letošního ročníku FMX Gladiator Games, ve kterém bratři Podmolové poprvé na veřejnosti skočili dvojité salto. Vypjatý moment se ve videu objeví, stejně jako dalších mnoho triků. „Přál bych si, aby se tahle píseň stala hymnou pro všechny lidi, kteří na sobě tvrdě makaj a jdou si za svým cílem. Sám vím, že to chvílemi není jednoduchý a touhle písní chceme tyto lidi podpořit a dodat jim energii,“ prohlásil Libor Podmol.

Témata:  motorismus, hymna, Podmol
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud