10. února 2022 • 21:40

Olympiáda v TV: program vysílání a kde sledovat ZOH v Pekingu živě?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zimní olympijské hry 2022 se konají od 4. do 20. února v čínském Pekingu. Televizní vysílání tradičně pokryje Česká televize a Eurosport, rozšířený obsah bude k dispozici i na internetu v rámci CzechTeam.TV. Příinášíme kompletní přehled možností, kde olympiádu sledovat v TV i na internetu.



Vlastníkem vysílacích práv prakticky pro celou Evropu je společnost Discovery, která následně nabízí možnost vysílání jednotlivým televizním společnostem. V Česku má podepsanou sublicenční smlouvy s Discovery Česká televize, která připraví pro své diváky 240 premiérových hodin, rozhlasovou vysílácí licenci vlastní i Český rozhlas. Na stanicích Radiožurnál a Radiožurnál Sport tak nabídne více než 250 hodin olympijského vysílání včetně živých vstupů ze zápasů hokejové reprezentace nebo závodů v biatlonu. Unikátní obsah z olympiády nabídne na svých sociálních sítích a v rámci CzechTeam.TV i Český olympijský tým. 

Zlatá jízda Ester Ledecké

Bronzová jízda Martiny Sáblíkové

SESTŘIH: ČESKO - DÁNSKO 1:2

 

Kde sledovat ZOH 2022 v TV?

  • ČT Sport
  • Eurosport 1
  • Eurosport 2
  • Eurosport 3 (lední hokej)
  • Eurosport 4 (rychlobruslení, short track, krasobruslení)
  • Eurosport 5 (curling)

Přímé přenosy v češtině nabídne stanice ČT Sport, další vysílání pak můžete sledovat na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2. Eurosport navíc nabídne streamovací vysílání včetně dalších tří kanálů.

S iSport PREMIUM kompletní vysílání z olympiády

K olympijským kanálům na Eurosportu získají přístup i předplatitelé tarifů O2 TV Bronzová, Stříbrná a Zlatá, dále se objeví v tarifech Sport Plus, O2 TV Business a také v předplacených tarifech.

A právě díky speciální akci získá každý nový předplatitel ročního iSport PREMIUM tarif O2 TV Stříbrná na 3 měsíce za 1 Kč za měsíc.

Roční předplatné stojí 990 Kč. Po zaplacení vám bude poslán kód na tarif O2 TV Stříbrná. Aktivací kódu získáte tarif se slevou na první 3 měsíce za 1 Kč / měsíc. Běžná cena tarifu je 1347 Kč. Objednávejte na iSport Premium.

Nabídka platí i pro předplatné tištěného deníku Sport. Vybrat si můžete z čtvrtletního, půlročního nebo ročního předplatné. Deník Sport si můžete předplatit na iKiosku.

Program vysílání zimních olympijských her

Program ZOH v Pekingu začíná kvůli časovému posunu každý den kolem druhé hodiny ráno a vyvrcholí během odpoledne středoevropského času. ČT Sport poté nabídne divákům každý den od 18:00 Hodinu z Pekingu včetně přehledu všech závodů a zápasů daného dne. V odpoledních a večerních hodinách jsou pak do programu zařazeny záznamy z hlavních disciplín dne.

V průběhu Her několikrát dojde k souběhu dvou disciplín s českou účastí, v případě souboje o medaile může Česká televize v této situaci využít prostor pro další živý stream, který nabídne ONLINE.

Kompletní program zimních olympijských her 2022 >>
Program českých sportovců na ZOH v Pekingu >>

Kde sledovat zimní olympijské hry na internetu?

Kromě tradičních možností sledování televizního vysílání ONLINE (iVysílání, O2 TV, Eurosport Player apod.), můžete nově unikátní záběry přímo ze zápasů a závodů na ZOH sledovat i na sociálních sítích a CzechTeam.TV, projektu Českého olympijského týmu, který je rovněž držitelem vysílacích práv.

ZOH 2022 na iSport TV a Czech Team TV

Na iSport TV v průběhu olympiády nabídneme sérii reportáží k aktuálnímu dení na ZOH, ve spolupráci s Českým olympijským týmem pak byla vytvořena již zmíněná platforma CzechTeam.TV, která přinese unikátní televizní záběry přímo ze závodů a zápasů během ZOH, dále pak podobně jako průběhu LOH 2021 např. záběry ze zákulisí olympiády, těšit se můžete i na tradiční Sazka Studio za účasti olympioniků a dalších celebrit.

PROGRAM STUDIA ISPORT.CZ

9. února 13:45: Česko - Dánsko (expert: Marek Sýkora)
11. února 9:00: Česko - Švýcarsko (expert: Martin Ručinský)
12. února 13:45: Česko - Rusko (experti: Vladimír Růžička a Petr Klíma)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud