3. srpna 2021 • 17:00

OH naruby: Ondrův tragický režisér, Barbora až do Paříže, Lipták v ofsajdu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak se říká – všechno zlé je pro něco dobré. A tak Barbora Špotáková po neúspěšné kvalifikaci přehodnotila svá dřívější slova o poslední olympiádě kariéry. V Paříži za tři roky jí bude teprve 43 let a to není pro šampionku žádný věk. Adam Ondra zvládl kvalifikaci a zároveň olympijskou premiéru svého sportu, na rozdíl od něj ale nezářil režisér televizního přenosu. Na tom je potřeba ještě zapracovat. A hlásí se i jídlo z olympijské vesnice! Nová Olympiáda naruby je tady.



OH naruby: jednonohý král Schilb, fasádník Prouza a zřejmě slušnej oddíl
Video se připravuje ...

ONLINE PŘENOS - Olympiáda minutu po minutě
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Adam Ondra Adam Ondra COVID-19 COVID-19 Jiří Prskavec Jiří Prskavec Josef Dostál Josef Dostál Lukáš Krpálek Lukáš Krpálek Markéta Vondroušová Markéta Vondroušová Program dne Program dne
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 8. 2021
22:35
7. 8. 2021
 

Kvůli olympijskému snu musela na čas opustit svého teprve v lednu narozeného synka. Teď už se olympijská finalistka Kristiina Mäki nemůže dočkat, až se k němu vrátí. Návrat z Tokia je na programu v neděli odpoledne, ještě před tím se atletka s finskými kořeny se svými blízkými spojila aspoň po telefonu. A czechteam.tv byla u toho...

Zprávy ze dne 7. 8. 2021
20:00
7. 8. 2021
 

Jakub Vadlejch se s Vítězslavem Veselý vzájemně hecovali, šeptali si do ucha a pak mohli oba vystoupit na stupně vítězů... Dvojrozhovor s hrdiny zde:

Vadlejch cítil, že má na zlato, ale... Veselý nečekal, že tohle ještě zažije - čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 7. 8. 2021
18:17
7. 8. 2021
 

Klára Spilková absolvovala v Tokiu své druhé olympijské hry a oproti Riu si o kus vylepšila své umístění. I když už věděla, do čeho jde a cítila se ostříleně, přesto to bylo kvůli vedru velmi náročné, navíc neměla příliš času na aklimatizaci. Jak se jí hrálo a jak se dokázala zkoncentrovat? „Šla jsem do toho s otevřenou hlavou a otevřeným srdcem!“

Zprávy ze dne 7. 8. 2021
17:13
7. 8. 2021
 

Olympijské hry v Tokiu finišují: co uplynulých 14 dnů plných napětí a emocí charakterizovalo nejvíc? Kdo na nich zazářil, na co se bude vzpomínat, a čí věty vejdou do sportovní historie? Každý den Her provázela fanoušky i Olympiáda naruby, která teď na závěr soutěží připojila tokijské shrnutí: tak třeba příště na viděnou – a nezapomeňte na heslo Kristiiny Mäki, ani na ty sportovce, kterým to třeba letos z různých důvodů nevyšlo…

 

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 7. 8. 2021
16:59
7. 8. 2021
 

Medailový striptýz Martina Doktora! Týmové kraťasy vyměnil za propocené elasťáky bronzového hrdiny... A co říkal na skoro zázrak Vadlejcha s Veselým legendární Jan Železný?

Hrdinové oštěpu neměli co na stupně! Svlékli Doktora, Železný viděl hvězdu - čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 7. 8. 2021
16:58
7. 8. 2021
 

VOLEJBAL: Olympijský turnaj v Tokiu ovládli Francouzi! Zlato, jež je pro ně zároveň i první medailí pod pěti kruhy, vybojovali po výhře nad Rusy 3:2. Tým ze země galského kohouta vedený jednou z největších postav historie francouzského volejbalu Laurentem Tilliem zvítězil v dnešním velmi dramatickém finále v úvodních dvou setech 25:23 a 25:17, ale pak dvě sady prohrál shodným skóre 21:25. Rozhodnout tak musel tie-break, v němž završili Francouzi cestu za dosud největším úspěchem výhrou 15:12.

Zprávy ze dne 7. 8. 2021
16:13
7. 8. 2021
 

FOTBAL: Brazilští fotbalisté obhájili olympijské zlato. Ve finále porazili Španělsko 2:1 po prodloužení gólem Malcoma ze 109. minuty. „Kanárci“ na olympiádě vyhráli podruhé a navázali na pět let starý triumf z Ria. Španělé mají třetí stříbro, zvítězit dokázali pouze v roce 1992 v Barceloně. V Jokohamě otevřel skóre v nastavení prvního poločasu Brazilec Matheus Cunha krátce po neproměněné penaltě spoluhráče Richarlisona. Po hodině hry vyrovnal Mikel Oyarzabal, ale na začátku druhé části prodloužení zápas rozhodl Malcom.

Zprávy ze dne 7. 8. 2021
15:54
7. 8. 2021
 

MODERNÍ PĚTIBOJ: Český reprezentant Martin Vlach na olympiádě v Tokiu ukázal, že je velkou českou nadějí moderního pětiboje. Předvedl to hlavně v poslední kombinované disciplíně běhu a střelby, ve které vytvořil nový olympijský rekord. Díky tomu se z 19. místa vyhoupl na pátou pozici. „O konkrétním umístění jsem předem nepřemýšlel, ale kolem 8. místa jsem cílil,“ prozradil čtyřiadvacetiletý všestranný sportovec. (ROZHOVOR s českým pětibojařem čtěte ZDE<<<)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud