6. srpna 2021 • 18:15

SOUHRN 14. dne LOH: Sluková bez ME, Mäki ve finále třináctá

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympiáda v Tokiu už se blíží ke konci, čekají nás poslední dva dny. Martin Fuksa v kategorii C1 na 1000 metrů postoupil přímo do semifinále, jeho mladší bratr Petr neuspěl v rozjížďce ani ve čtvrtfinále a nepostoupil. Třetí kolo na golfovém hřišti odehrála Klára Spilková a udržela si skóre -3. V životním finále na 1500 metrů běžela Kristiina Mäki, na nejlepší už ale nestačila a skončila třináctá. Kompletní dění ze 14. dne olympijských her jsme sledovali ONLINE na iSport.cz.



České vrcholy 14. dne LOH:

  • Klára Spilková začala 3. kolo velmi dobře, ale nakonec zůstala tři rány pod par a průběžně je na děleném 26. místě. Vede Nelly Kordová. 
  • Martin Fuksa uspěl v rozjížďce v kategorii C1 na 1000 metrů a postoupil přímo do semifinále. Jeho mladší bratr Petr v rozjížďce a následně ani ve čtvrtfinále neuspěl a postup mu unikl.
  • Kristiina Mäki ve finále patnáctistovky na nejlepší nestačila, skončila třináctá.
  • Medailové pořadí zemí najdete ZDE >>>

ONLINE PŘENOS - Olympiáda minutu po minutě
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Adam Ondra Adam Ondra COVID-19 COVID-19 Jiří Prskavec Jiří Prskavec Josef Dostál Josef Dostál Lukáš Krpálek Lukáš Krpálek Markéta Vondroušová Markéta Vondroušová Program dne Program dne
Obnovit
Zprávy ze dne 12. 8. 2021
20:26
12. 8. 2021
 

ATLETIKA: Člen stříbrné britské štafety v běhu na 4x100 metrů z olympijských her v Tokiu Chijindu Ujah měl pozitivní dopingový test a má zastavenou činnost.

Zprávy ze dne 12. 8. 2021
16:56
12. 8. 2021
 

ATLETIKA: Běloruská sprinterka Kryscina Cimanouská chce v aletické kariéře pokračovat v Polsku, kde našla azyl po olympijských hrách v Tokiu, odkud ji nutili předčasně odletět běloruští funkcionáři. Agentuře AP čtyřiadvacetiletá běžkyně řekla, že se ve Varšavě cítí bezpečně a už požádala polské funkcionáře o pomoc při zajištění tréninku. „Život se nám ze dne na den změnil a nyní začínáme znovu od začátku v nové zemi. Plánujeme tu zůstat a pokračovat v našich kariérách," řekla Cimanouská za sebe a svého manžela Arsenije Zdaneviče, jenž je atletickým trenérem.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud