24. června 2014 • 18:13

Šebrle nebude první! V ČT se chytila vícebojařka, v rádiu zase Valenta

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
  • Roman Šebrle není prvním sportovcem, který se snaží prosadit v médiích. V minulosti se to povedlo Kateřině Nekolné nebo Aleši Valentovi.Roman Šebrle není prvním sportovcem, který se snaží prosadit v médiích. V minulosti se to povedlo Kateřině Nekolné nebo Aleši Valentovi.FOTO: Koláž iSport.cz

    Z atletické dráhy se přes golfový green dostal Roman Šebrle až do studia Zpráv televize Prima, které bude od neděle moderovat s Českou Miss 2013 Gabrielou Kratochvílovou. Olympijský vítěz v desetiboji ale není první, kdo si po konci sportovní kariéry stoupnul za mikrofon.

  • Tomáš Jungwirth

    Tomáš JungwirthFoto twitter.com

    Bývalý půlkař, olympionik z Mexika a dvojnásobný medailista z Evropských halových her. Později se stal dlouholetým komentátorem Československé televize a provedl diváky i slavným MS v Helsinkách. Zemřel v roce 1998 v 55 letech.

  • Aleš Valenta

    Aleš ValentaFoto Michal Beránek (Sport)

    Olympijský vítěz v akrobatickém lyžování se v médiích velmi dobře uchytil a částečně se živí jako moderátor. Uváděl například vyhlášení Sportovce roku 2007, měl svůj pořad na Frekvenci 1. V minulosti odmítl nabídky na moderování hlavních zpráv na Primě i konkurz na moderátora Branek, bodů, vteřin v České televizi.

  • Josef Karas

    Josef KarasFoto Michal Beránek (Sport)

    Bývalý desetibojař, účastník MS 2007, se po kariéře živí mimo jiné jako model, herec a moderátor. Druhý muž soutěže Mr. World 2010 tradičně uvádí například desetibojařský mítink v Kladně.

  • Kateřina Nekolná

    Kateřina NekolnáFoto Repro ČT

    Šebrleho vrstevnice se v atletice také věnovala víceboji, reprezentovala na mistrovství světa 1999 v Seville, pak vystudovala dvě vysoké školy a v České televizi se prosadila jako moderátorka Branek, bodů, vteřin.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud