21. dubna 2018 • 12:31

Prague Lions válí! Kellnerová a spol. byli v Šanghaji devátí, celkově jsou třetí

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prague Lions znovu skončili v Top desítce. Na třetím podniku série Global Champions League v parkurovém skákání, který hostí čínská Šanghaj, skončili Anna Kellnerová, Aleš Opatrný a Niels Bruynseels z Belgie na devátém místě. V sérii, která pro 16 nejlepších týmů vyvrcholí pražským Play  Offs, jim celkově patří  třetí místo.



V Mexiku devátí, v Miami senzačně první a v Šanghaji znovu v první desítce. Český tým Prague Lions  si v Global Champions League vede výborně, po třech podnicích jsou před nimi jen dva týmy: vítězové ze Šanghaje London Knights a Valkenswaard United.

V pátečním prvním kole inkasovali Anna Kellnerová s 12letým hřebcem Giljandrem van den Bosrand a Niels Bruynseels v sedle devítiletého valacha Jokera vd Vlasbloemhoeve dohromady 12 trestných bodů za tři shození a tým nocoval na 15. pozici.

V sobotu se lvům dařilo víc. Do seriálu poprvé zasáhl druhý český závodník Aleš Opatrný a s třináctiletým valachem VDL Fakirem zajel bezchybně. Také Niels Bruynseels, který osedlal zkušenou klisnu Cas de Liberte, se tentokrát chyb vyvaroval a společně protáhli tým do elitní desítky, na deváté místo.

Příště už seriál Global Champions League zavítá do Evropy, další závod  hostí začátkem května Madrid.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud