6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 1. 2022
17:29
7. 1. 2022
Česko

Čeští házenkáři se po dvou dnech vrátili k přípravě na mistrovství Evropy, kterou ve středu z preventivních důvodů přerušili kvůli dvěma pozitivním testům na koronavirus z úvodu týdne. Po dnešních odběrech nový případ nákazy v mužstvu nepřibyl, pozitivní zůstávají dva členové týmu, z toho jeden hráč. Do šampionátu mají svěřenci trenéra Rastislava Trtíka vstoupit 13. ledna v Bratislavě zápasem proti Španělsku.

Zprávy ze dne 7. 1. 2022
12:53
7. 1. 2022
Fotbal

Pavel Nedvěd měl pozitivní test na koronavirus. Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace a vítěz ankety Zlatý míč se nakazil na silvestrovské dovolené s přítelkyní Darou Rolinc a nemohl se zúčastnit včerejšího zápasu svého Juventusu proti Neapoli (1:1).  „Viceprezident Juventusu měl po výtěru pozitivní výsledek na covid. Pro tým ale nejde o žádný problém, bývalý český fotbalista s mužstvem poslední dobou nebyl ve styku,“ hlásí italský web tuttosport.com.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud