6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 12. 2021
18:25
3. 12. 2021
SK Slavia Praha

Na čtvrteční závěrečný zápas slávistických fotbalistů ve skupině Evropské konferenční ligy v Berlíně proti Unionu bude moci kvůli koronaviru jen pět tisíc diváků. Ve čtvrtek německá vláda rozhodla, že pro venkovní sportovní akce omezí kapacitu na maximálně 15 tisíc diváků. Ve spolkových zemích, které jsou epidemií zasaženy více, ale mohu být restrikce ještě přísnější. Slavia nakonec dostane 250 vstupenek, které rozdělí mezi partnery a fanouškovské organizace.

Zprávy ze dne 3. 12. 2021
9:45
3. 12. 2021
Svět

Čtyřnásobný šampion NBA LeBron James se už dnes vrátí do sestavy Los Angeles Lakers po vynechání jednoho zápasu kvůli podezření na nákazu koronavirem. Šestatřicetiletý hvězdný basketbalista odevzdal během 24 hodin dva negativní testy a vedení ligy potvrdilo, že stihne dnešní derby s Clippers.

Zprávy ze dne 3. 12. 2021
9:43
3. 12. 2021
Hokej

Brankář Jordan Binnington měl pozitivní test na koronavirus a bude tak St. Louis v NHL nějakou dobu chybět. V nočním zápase s obhájci Stanleyova poháru z Tampy (2:4) ho zastoupil Ville Husso. Protože však St. Louis kvůli platovému stropu nemohli plnohodnotného rezervního gólmana povolat včas, dvojku mu dělal záložní brankář Kyle Konin, který se v civilu živí jako malíř brankářských masek. „Po rozbruslení s jeho týmem z pivní ligy říkal, že je nažhavený,“ řekl generální manažer St. Louis Doug Armstrong. Více čtěte ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud