6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 11. 12. 2021
10:00
11. 12. 2021
Hokej

Výstup ze zasedání mocných v NHL: slib hráčům platí, na olympiádu můžete. Ale šance se zase o něco zmenšuje. Liga i hráči se obávají karanténních opatření, která zatím Čína ještě nedodala. „V dobré víře jsme to hráčům slíbili a nakonec to bude muset být jejich rozhodnutí,“ prohlásil šéf ligy Gary Bettman. Pak ještě popíchl, že hokejisty nečeká úplně ideální olympijská zkušenost. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 11. 12. 2021
10:48
11. 12. 2021
Fotbal

UEFA zrušila utkání Konferenční ligy mezi Tottenhamem a Rennes. O výsledku zápasu, který byl odložen kvůli covidu v týmu Spurs, teprve rozhodne. „Bohužel se navzdory maximální snaze nepodařilo najít řešení, se kterým by souhlasily oba kluby. Zápas se proto nemůže odehrát a záležitost byla předána kontrolní, etické a disciplinární komisi, která rozhodne v souladu s pravidly soutěže,“ uvedla UEFA. Zápas s již jistým vítězem skupiny Rennes měl pro Hotspur být klíčovým duelem o postup do vyřazovací fáze.

Zprávy ze dne 11. 12. 2021
9:29
11. 12. 2021
Svět

Kvůli opatřením proti šíření koronaviru se v Japonsku nebudou konat závody Světového poháru ve skocích na lyžích. Muži přišli o závody, které byly v plánu od 20. do 23. ledna v Sapporu. Ženy se nepředstaví v první polovině v ledna v Sapporu ani Zau. FIS jedná o náhradních pořadatelích.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud