6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 1. 2022
19:47
1. 1. 2022
Fotbal

Také německého fotbalového mistra Bayern Mnichov zasáhl koronavirus, kvůli němuž odložil začátek přípravy na druhou polovinu sezony. Po návratu z dovolené měli pozitivní test čtyři hráči včetně kapitána Manuela Neuera a asistenta trenéra Dina Toppmöllera. Podle klubového webu jsou všichni v domácí izolaci. „Jsem na tom docela dobře, naštěstí mám jen mírné příznaky,“ napsal na sociální sítě reprezentační brankář Neuer, jenž trávil dovolenou na Maledivách. Nakažení jsou také Kingsley Coman, Corentin Tolisso a Omar Richards.

Zprávy ze dne 1. 1. 2022
16:17
1. 1. 2022
Fotbal

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp přijde kvůli podezření na pozitivní test na koronavirus o nedělní šlágr 21. kola anglické fotbalové ligy na hřišti Chelsea. Čtyřiapadesátiletý Němec podle klubového webu „Reds“ vykazuje mírné příznaky nemoci a je v izolaci. Mužstvo místo něj povede jeho asistent Pepijn Lijnders.

Zprávy ze dne 1. 1. 2022
13:13
1. 1. 2022
Fotbal

Sedm fotbalistů Monaka mělo před nedělním zápasem Francouzského poháru pozitivní test na koronavirus. Podle vedení klubu nemají nakažení hráči žádné příznaky a zamířili do izolace. Duel na hřišti druholigového Quevilly-Rouen by se ale měl odehrát podle plánu.

Zprávy ze dne 1. 1. 2022
12:50
1. 1. 2022
Česko

Dvojbob Dominik Dvořák, Jan Šindelář nemohl kvůli koronaviru v českém týmu startovat v dnešním závodu Světového poháru v Siguldě. S největší pravděpodobnosti se nezúčastní v Lotyšsku ani druhého závodu v neděli. „Covid se v týmu objevil, takže měl jet Honza Šindelář. Ten čekal na aktuální PCR test ze včerejška, test byl nějakých 50 na 50, takže s ohledem na opatrnost a šíření covidu nebyla posádka vpuštěna do závodního prostoru,“ řekl v České televizi předseda Českého svazu bobistů a skeletonistů Martin Bohman.

Zprávy ze dne 1. 1. 2022
11:53
1. 1. 2022
Hokej

Hokejová NHL odložila kvůli přísným koronavirovým opatřením v Kanadě další domácí zápasy tamních klubů. Na pozdější termín bylo vzhledem k současným diváckým omezením v některých kanadských provinciích přesunuto osm z devíti nově odložených utkání. Počet zápasů, které musely být v této sezoně kvůli covidu-19 přeloženy, tak vzrostl na 90. Vedení soutěže oznámilo, že se další odklady dotknou pěti ze sedmi kanadských klubů v NHL v naději, že později se opatření omezující zásadně kapacitu zmírní nebo úplně zruší. Většina zápasů v Kanadě se tak podle současné situace nebude hrát až do 16. ledna.

Zprávy ze dne 1. 1. 2022
10:32
1. 1. 2022
Svět

Senzační šampionka US Open Emma Raducanuová se odhlásila z přípravného turnaje na úvodní grandslam sezony v Melbourne. Devatenáctileté britské tenistce teprve nedávno skončila izolace po pozitivním testu na koronavirus a necítí se na zápasy připravená. „Načasování, abych mohla hrát tento týden první přípravný turnaj v Melbourne, je pro mě moc brzy vzhledem k tomu, že jsem se právě vrátila z izolace,“ omluvila se pořadatelům Raducanuová.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud