6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 8. 1. 2022
18:43
8. 1. 2022
Hokej

Hokejisté Mnichova jsou kvůli několika případům nákazy koronavirovou variantou omikron stále v karanténě a nenastoupí ani k odvetě semifinále Ligy mistrů na ledě Tappary Tampere. Zápas se měl hrát v úterý. Ze stejného důvodu bylo tento týden zrušeno už první utkání v Německu. O osudu dvojzápasu by mělo vedení soutěže podle agentury SID rozhodnout v příštích dnech.

Zprávy ze dne 8. 1. 2022
15:36
8. 1. 2022
Fotbal

Hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi se stále zotavuje po prodělaném onemocnění covidem-19 a v nedělním utkání francouzské ligy za Paris St. Germain na hřišti Lyonu nenastoupí. Sedminásobný držitel Zlatého míče se po negativním testu vrátil z rodné země do Francie, ale zatím nedostal od lékařů svolení hrát. „V příštích dnech bude mít dál individuální postkoronavirový plán,“ uvedl klub v prohlášení. Messi byl jedním z hráčů PSG, kterým během pauzy v minulých dnech vyšel pozitivní test. V izolaci dál zůstávají Ángel Di María, Julian Draxler, Danilo Pereira, Gianluigi Donnarumma a Layvin Kurzawa.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud