6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 12. 2021
20:14
13. 12. 2021
Fotbal

Premier League přepíná do krizového režimu. V posledním kole testování hráčů a realizačních týmů bylo odhaleno 42 pozitivních osob, což je nejvíc za celou dobu zveřejňování počtů nakažených od minulého května. Kvůli nákaze v týmu už musel odložit dva zápasy Tottenham, v problémech je i Manchester United, který dost možná nebude moci odehrát úterní duel s Brentfordem. Vedení ligy teď zintenzivní testování A-mužstev a realizačních týmů.

Zprávy ze dne 13. 12. 2021
18:25
13. 12. 2021
Svět

Vedení NHL odložilo kvůli koronaviru nejbližší zápasy hokejistů Calgary, mezi které patří i český brankář Daniel Vladař. Klub musel za posledních 24 hodin poslat do karantény šest hráčů a jednoho člena realizačního týmu a zástupci Flames se obávají, že pozitivní případy v týmu budou v dalších dnech ještě přibývat.

Zprávy ze dne 13. 12. 2021
11:00
13. 12. 2021
Hokej

Covid dal, covid možná i vezme. Kdyby nebylo pandemie, škrtů v platech a nové dohody kolem prodloužení kolektivní smlouvy v NHL, majitelé by nejspíš nikdy nekývli, aby hráči směli vyrazit na olympiádu. Teď si ale turnaj nejspíš hráči sami odpískají. Čekalo se na první opravdu vážný problém. Je tady, hrozící pětitýdenní karanténa při pozitivním testu na koronavirus v ČíněPřečtěte si BLOG Pavla Ryšavého >>>

Zprávy ze dne 13. 12. 2021
10:18
13. 12. 2021
Svět

Do závěrečného závodu formule 1 v Abú Zabí nezasáhne kvůli nákaze koronavirem nováček seriálu Nikita Mazepin. Jeho stáj Haas oznámila, že dvaadvacetiletý ruský pilot je po pozitivním testu v karanténě, nemá přitom žádné příznaky nemoci. V závodě nebude nahrazen, do finále sezony tak nastoupí 19 jezdců. Mazepin měl odstartovat z poslední pozice, na roštu měl stát vedle týmového kolegy Micka Schumachera.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud