6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 31. 12. 2021
18:03
31. 12. 2021
Hokej

Jeden z hráčů týmu českých hokejových juniorů, který měl pozitivní výsledek úterního testu na koronavirus, musí zůstat až do 6. ledna na hotelovém pokoji v Edmontonu. Stejně jako na všechny ostatní účastníky předčasně zrušeného mistrovství světa s pozitivním nálezem se na něho vztahuje povinná desetidenní izolace. „Platí, že jeden hráč českého výběru, který měl pozitivní test, musí zůstat na hotelovém pokoji v Edmontonu,“ potvrdil tiskový mluvčí juniorského týmu Ondřej Kalát. „Máme od něj zároveň informaci, že se cítí dobře,“ ujistil Kalát.

Zprávy ze dne 31. 12. 2021
14:52
31. 12. 2021
Fotbal

Víkendový program 21. kola anglické fotbalové ligy přišel o další zápas, v neděli se nebude hrát duel Southampton - Newcastle. Na vině je personální nouze v týmu hostů, kvůli případům koronaviru a také zraněním nebude mít Newcastle pro utkání k dispozici minimální přípustný počet 13 hráčů plus brankáře. Vedení Premier League na žádost klubu zápas odložilo.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud