6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 11. 2021
16:03
19. 11. 2021
Hokej

Vedení hokejistů Českých Budějovic se rozhodlo ještě víc nabádat své fanoušky k očkování proti koronaviru. Má pro ně speciální motivaci. Každý z příznivců, kdo se nově nechá naočkovat první dávkou vakcíny v Očko centru na českobudějovickém výstavišti, dostane dva lístky na utkání Motoru. Od pondělí 22. listopadu chtějí takto rozdat celkem tisíc vstupenek. „Pokud se nedostanou počty hospitalizovaných na lepší úroveň, je opět ve hře zákaz hraní hokeje před diváky. A to už nechceme znovu zažít. Ničí nás to nejen finančně, ale i morálně. Hokej bez fanoušků totiž není skutečný hokej," vysvětlil generální manažer Stanislav Bednařík pro klubový web.  

Zprávy ze dne 19. 11. 2021
15:49
19. 11. 2021
Fotbal

Belgický fotbalista Kevin de Bruyne měl po návratu z reprezentace pozitivní test na koronavirus a vynechá v dresu Manchesteru City nejen víkendový ligový zápas s Evertonem, ale i duel s Paris St. Germain příští středu. Informoval o tom trenér anglického týmu Josep Guadiola.

Zprávy ze dne 19. 11. 2021
15:22
19. 11. 2021
Rakousko

Rakouští pořadatelé ujišťují, že není ohroženo konání jedné ze skupin finálového turnaje Davis Cupu v Innsbrucku, kde budou hrát čeští tenisté. „Rakouští organizátoři jednají s místní vládou, aby zjistili, jaký to (vyhlášení lockdownu) může mít vliv na covidová opatření na akci. Nicméně v současnosti můžeme potvrdit, že se turnaj bude konat,“ uvedl mluvčí pořádající organizace Kosmos Tennis. V hale v Innsbrucku se budou hrát zápasy základních skupin C a F a také jedno čtvrtfinále. Program zahájí ve čtvrtek zápas českých tenistů proti Francii, druhým soupeřem svěřenců kapitána Jaroslava Navrátila budou Britové.

Zprávy ze dne 19. 11. 2021
12:35
19. 11. 2021
Česko

Basketbalisté Děčína kvůli výskytu koronavirové nákazy v týmu neodehrají sobotní zápas proti Nymburku. Utkání 14. kola NBL se mělo hrát v Poděbradech. Vedení soutěže žádosti Válečníků o odklad vyhovělo. „Další program A-týmu bude upřesněn až podle výsledků nařízených PCR testů,“ uvedl děčínský klub v prohlášení. Mistrovskému Nymburku tak předčasně začne reprezentační přestávka pro kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Zprávy ze dne 19. 11. 2021
11:22
19. 11. 2021
AC Sparta Praha

Fotbalová Sparta informovala, že příští víkend na ligové utkání proti Liberci budou moci na stadion pouze fanoušci s dokončeným očkováním, nebo po prodělání nemoci v posledních měsících. Výjimku z tohoto ustanovení by pak měla mít za jasně stanovených podmínek mládež do 18 let. Podle informací, které má klub k dispozici od fanoušků, je už plně očkovaná významná část permanentkářů. Restrikce se však dotknou neočkovaných držitelů sezonních vstupenek. 

Zprávy ze dne 19. 11. 2021
12:30
19. 11. 2021
Rakousko

Rakousko spustilo kvůli rostoucím číslům nakažených koronavirem už čtvrtou plošnou uzávěru od začátku pandemie pro všechny obyvatele, profesionální sport se při ní ale nezastaví. Zápasy typu fotbalové či hokejové ligy se však budou hrát před prázdnými tribunami bez diváků.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud