6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 28. 11. 2021
21:50
28. 11. 2021
AC Sparta Praha

Trenér Sparty Pavel Vrba mluvil po výhře nad Libercem o omezené kapacitě do 1000 diváků na sportovních utkáních: „Připadá mi to nelogické. Když je někdo očkovaný, může chodit do obchodů, do hospody. Ale na fotbal nemůže, tomu nerozumím. Nejsem doktor, ale přijde mi to minimálně zvláštní. Líbí se mi, když jsou fanoušci na tribunách. Líbilo se mi i atmosféra na Slovácku, náš výkon už méně.“ Celý rozhovor ZDE>>>

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 28. 11. 2021
9:20
28. 11. 2021
Fotbal

Fotbalisté Belenenses kvůli nedostatečnému počtu hráčů nedohráli sobotní zápas portugalské ligy s Benficou Lisabon. Domácí celek má problémy s koronavirem a do utkání nastoupil jen s devíti hráči. Když se mu další tři zranili, byl duel za stavu 7:0 pro hosty předčasně ukončen.  Belenenses kvůli koronaviru přišel o 17 fotbalistů a členů realizačního týmu, s žádostí o odložení utkání však neuspěl. „Měli jsme k dispozici osm hráčů a tak nám řekli, že když nenastoupíme, bude to bráno jako neomluvená absence. Hrát pro nás všechny byla ostuda,“ uvedl předseda klubu Rui Pedro Soares s tím, že hráči se podle všeho nakazili novou mutací koronaviru omikron.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud