6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 12. 2021
16:53
7. 12. 2021
Svět

Populární biatlonová exhibice se ani letos v tradičním termínu mezi Vánoci a Novým rokem na stadionu fotbalistů Schalke v Gelsenkirchenu neuskuteční. Kvůli koronavirovým opatřením ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko organizátoři akci s termínem 28. prosince přeložili na příští rok. Exhibiční závod smíšených dvojic Biathlon World Team Challenge se kvůli šíření covidu-19 v Gelsenkirchenu nejel už loni. Byl přeložen do venkovní biatlonové arény v Ruhpoldingu, což je možnost, o které pořadatelé uvažují i letos.

Zprávy ze dne 7. 12. 2021
14:54
7. 12. 2021
Svět

Rychlobruslařské mistrovství Evropy na krátké dráze, které měly hostit v polovině ledna Drážďany, se kvůli koronavirové situaci neuskuteční. Němečtí pořadatelé oznámili mezinárodní federaci ISU, že se šampionátu v shorttracku vzdali. Neuspěl ani plán na přeložení ME do náhradního dějiště. Nizozemský Dordrecht kvůli aktuálním pandemickým podmínkám v regionu rovněž pořadatelství odřekl. Žádný další zájemce o šampionát se ISU nepřihlásil.

Zprávy ze dne 7. 12. 2021
7:29
7. 12. 2021
Svět

Vítězka US Open z roku 2019 Bianca Andreescuová si chce psychicky odpočinout od tenisu a vynechá úvodní část sezony včetně Australian Open. Kanadská hráčka oznámila, že se potřebuje vzpamatovat z posledních náročných dvou sezon poznamenaných koronavirem, s nímž má i osobní zkušenost. Jednadvacetiletá tenistka v prohlášení na Twitteru přiznala, že ji mentálně i fyzicky poznamenaly týdny v izolaci kvůli onemocnění covidem-19 a hluboce jí otřásla i několikatýdenní hospitalizace nakažené babičky na jednotce intenzivní péče.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud