6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 14. 12. 2021
16:36
14. 12. 2021
Fotbal

Počet pozitivních případů v nejvyšší anglické fotbalové soutěži za poslední týden je vyšší než za předchozích sedm týdnů dohromady. Vedení Premier League proto rozhodlo, že zvýší frekvenci testování. Hráči stejně jako dosud každý den po příjezdu na trénink podstoupí antigenní test a na jeho výsledek počkají v autě. Nově se dvakrát týdně podrobí i PCR testům, které dosud museli absolvovat jen tehdy, když byl antigenní test pozitivní. Opět byla také pro hráče i členy realizačního týmu nařízena povinnost nosit v tréninkových centrech roušky. Podle serveru BBC bylo mimo jiné doporučeno i omezení návštěv u fyzioterapeutů a dodržování odstupů.

Zprávy ze dne 14. 12. 2021
13:04
14. 12. 2021
Hokej

Velká komplikace pro českou hokejovou reprezentaci! Zkušený útočník Milan Gulaš, který se po dvou letech znovu připojil k národnímu týmu před ruským Channel One Cupem, měl pozitivní test na COVID-19. Výběr kouče Filipa Pešána, ve kterém chtěl pětatřicetiletý hokejista zabojovat o případnou nominaci na olympiádu v Pekingu, tak předčasně opouští. Kapitán Českých Budějovic s mužstvem navíc v pondělí trénoval na úvodním srazu. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 14. 12. 2021
8:54
14. 12. 2021
Hokej

Utkání NHL mezi Chicagem a Calgary bylo kvůli vypuknutí koronavirové nákazy u šesti hráčů a jednoho člena realizačního týmu Flames odloženo. Vedení NHL v pondělí oznámilo, že hokejistům Calgary byly kromě duelu s Chicagem odloženy další dva zápasy proti Nashvillu a Torontu.

Zprávy ze dne 14. 12. 2021
8:13
14. 12. 2021
Fotbal

Zápas anglické fotbalové ligy mezi Brentfordem a Manchesterem United byl odložen kvůli blíže nespecifikovanému počtu případů koronaviru v týmu hostů z Old Trafford. Vedení soutěže o tom rozhodlo v pondělí pozdě v noci. Za poslední týden Premier League zaregistrovala rekordních 42 pozitivních testů.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud