6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 24. 12. 2021
17:14
24. 12. 2021
Hokej

Mezinárodní hokejová federace (IIHF) zrušila kvůli zhoršující se pandemické situaci a šíření koronavirové varianty omikron všechny mezinárodní turnaje, které se měly konat v lednu příštího roku. Neuskuteční se ani mistrovství světa hráček do 18 let ve Švédsku, na kterém měla startovat i česká reprezentace.

Zprávy ze dne 24. 12. 2021
13:26
24. 12. 2021
Fotbal

Vedení Premier League vyhovělo žádosti Evertonu a kvůli většímu počtu zraněných hráčů a fotbalistů v karanténě odložilo jeho zápas proti Burnley plánovaný na neděli 26. prosince. Je to už třinácté utkání první anglické ligy odložené kvůli koronaviru a třetí naplánované na takzvaný Boxing Day. Ve čtvrtek byly odvolány nedělní duely Liverpool - Leeds a Wolverhampton - Watford.

Zprávy ze dne 24. 12. 2021
0:06
24. 12. 2021
Hokej

„Původně jsme měli hrát dvě přípravná utkání, nakonec neodehrajeme ani jedno. To je pro nás samozřejmě velká komplikace. Nicméně takové jsou okolnosti a musíme se s tím jako tým poprat. Hráči to přijali jako realitu a všichni už směřujeme myšlenky k úvodnímu duelu turnaje s Kanadou,“ řekl český kouč Karel Mlejnek ke zrušení přípravného duelu před MS do 20 let proti Švýcarsku.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud