6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 26. 1. 2022
16:08
26. 1. 2022
Hokej

Hokejová reprezentace žen neodletí ve čtvrtek na olympijské hry v Pekingu v kompletním složení. Útočnice Natálie Mlýnková měla pozitivní test na koronavirus a je v karanténě. Vedení národního týmu ale věří, že hráčka do Číny odcestuje později a do turnaje zasáhne. Kvůli nemoci covid-19 musel být předčasně ukončen i kemp náhradnic v Litoměřicích, s týmem proto nyní neodcestuje ani žádná z rezervních hráček.

Zprávy ze dne 26. 1. 2022
15:54
26. 1. 2022
Fotbal

Vedení Premier League se po schůzce se zástupci klubů rozhodlo pozměnit pravidla odkládání zápasů z důvodu koronavirové nákazy. Tým, který bude v Anglii žádat o přesunutí utkání nejvyšší soutěže na jiný termín, bude muset mít v kádru minimálně čtyři pozitivní testy. 

Zprávy ze dne 26. 1. 2022
15:50
26. 1. 2022
Svět

Bývalý kouč Werderu Brémy Markus Anfang, který se pokusil zfalšovat potvrzení o očkování proti koronaviru, nesmí do konce sezony působit ve fotbale, v podmínce bude rok. Německý fotbalový svaz mu navíc uložil pokutu 20 tisíc eur (asi 490 tisíc korun). Jeho bývalý asistent Florian Junge byl suspendován na deset měsíců a musí zaplatit tři tisíce eur (70 tisíc korun).

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud