5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 11. 3. 2022
22:14
11. 3. 2022
Fotbal

Fotbalová Chelsea je v obrovských provozních problémech. Po zavedení sankcí na Romana Abramoviče, který „Blues“ stále ještě vlastní, zablokovaly anglické banky klubu i platební karty. Londýňané se tak potýkají nejen s nemožností například prodávat vstupenky, ale také mohou mít problém zaplatit benzín do klubového autobusu. 

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
17:09
11. 3. 2022
Hokej

Všichni nejsou Alexandr Ovečkin. Zdaleka ne každý ruský hráč v NHL je obdivovatelem diktátora (oficiálně prezidenta) Vladimira Putina. V opozici k režimu je například Artěmij Panarin. Většina ruských hokejistů za mořem je ale spíš mezi nimi. Nikdy nahlas Putina nepodporovali, o politiku se úplně nestarají, nevyjadřují se. Budou spíš proti válce a agresi. Tím pádem se i obávají chvíle, že jim skončí vízum. Podle zjištění TSN už několik Rusů zvažuje žádost o azyl. Podrobnosti čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
17:04
11. 3. 2022
Rusko

Ruský olympijský výbor podal urgentní odvolání proti zákazu činnosti ruských sportovců na Zimním olympijském festivalu mládeže ve Finsku. Klání ve Vuokatti začíná 20. března a mezinárodní sportovní arbitráž už stanovila plán řízení. Zároveň se ruská fotbalová federace odvolala proti vyloučení svých klubů z evropských pohárů. 

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
13:11
11. 3. 2022
Rusko

Ukrajinská tenistka Marta Kosťuková vyzvala ATP a WTA k vyloučení ruských hráčů a hráček z turnajů. Dosavadní sankce za vojenské napadení její vlasti totiž považuje za směšné. „Řeknu to jen krátce: Podívejte se, jak se k tomu postavily ostatní sporty. Víc to komentovat nechci,“ citovala devatenáctiletou Kosťukovou po postupu do druhého kola turnaje v Indian Wells agentura AFP.

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
13:06
11. 3. 2022
Fotbal

Fotbalově je to pořád super, Chelsea válí v Premier League a dobře rozehrála i play off Ligy mistrů. Jenže jak dlouho to ještě bude trvat? Klub čelí drsným sankcím po zmražení majetku majitele Romana Abramoviče a dostává se do obrovských problémů. Vedení hodlá jednat s britskou vládou o zmírnění pravidel, za současné situace mohou klubu podle deníku Daily Mail už za 17 dní úplně dojít peníze... Více čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
11:47
11. 3. 2022
Ukrajina

Závodit, když na Ukrajině umírají ženy a děti? Lyžařská hvězda Mikaela Shiffrinová se se současnou situací jen těžko srovnává... „Válka na Ukrajině je tak naprosto šokující, že ani nevím, jak bych to vyjádřila,“ napsala na Facebooku a vypočítávala utrpení civilistů. „A jedna otázka mě už nějakou dobu trápí. Jak se v této době můžu vůbec starat o lyžařské závody? Jak se může kdokoliv zajímat o cokoliv jiného, než válka skončí a ti zodpovědní budou za ni potrestáni? Jak? Myslím si, že je to tak jednoduché, že musíme dál žít své životy, ale také potřebujeme naše hlasy na protest proti této válce a poskytnout jakoukoliv pomoc těm, kteří bojují na Ukrajině nebo pro záchranu těch, kteří opouštějí své domovy,“ přemítala.

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
11:43
11. 3. 2022
Rusko

Konec McDonaldu v Rusku? Nevadí, ruský duch víc vystihují pelmeně... Někdejší krasobruslař a příznivec Vladimira Putina Jevgenij Pljuščenko má jasno. Více čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
11:27
11. 3. 2022
 

Hvězdný srbský tenista Novak Djokovič po nuceném vynechání několika turnajů kvůli povinnému očkování potvrdil, že počítá se startem v Monte Carlu. Ve městě, kde žije, začne přípravu na antukovou část sezony a obhajobu titulu na Roland Garros. Zahraničním návštěvníkům stačí potvrzení o prodělání covidu-19 v posledním půl roce. Djokovič tvrdí, že byl pozitivně testován podruhé v prosinci. V Paříži může v květnu obhajovat i triumf z Roland Garros.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud