5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 3. 2022
17:31
23. 3. 2022
Fotbal

Naturalizovaný ukrajinský fotbalový reprezentant Júnior Moraes bude v kariéře pokračovat v rodné Brazílii v týmu Corinthians. Čtyřiatřicetiletý útočník působil na Ukrajině deset let, po zahájení ruské agrese ale stejně jako další krajané a spoluhráči z Šachtaru Doněck ze země uprchl. Více o fotbalových přestupech ZDE>>>

Zprávy ze dne 23. 3. 2022
15:53
23. 3. 2022
Rusko

Jsou okamžiky, kdy jdou peníze i kariéra stranou. Vnímá to tak i Michal Martínek, který donedávna nastupoval v ruské organizaci ACA. Po útoku na Ukrajinu už ale do velké východní stáje patřit nechce. „Pokud Rusko řeklo, že jsme na seznamu nepřátelských zemí, tak tam už z principu nemám co dělat,“ má jasno válečník těžké váhy, který byl prvním šampionem Oktagonu. Více čtěte ZDE>>>

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 23. 3. 2022
15:31
23. 3. 2022
Rusko

Dvojnásobný olympijský vítěz v plavání Jevgenij Rylov nebude startovat na mistrovství světa, které se v létě uskuteční v Budapešti. Odhlásil se na protest proti sankcím pro ruské sportovce kvůli invazi na Ukrajinu. „Rozhodl jsem se podpořit ruské paralympioniky a všechny další ruské sportovce, kteří byli vyřazeni z mezinárodních soutěží a odmítám jet na mistrovství světa,“ napsal na instagramu Rylov, který na hrách v Tokiu ovládl znakařskou stovku a dvoustovku a přidal stříbro ve štafetě.

Zprávy ze dne 23. 3. 2022
14:06
23. 3. 2022
Rusko

Ruští krasobruslaři, kteří kvůli invazi na Ukrajinu nesmějí závodit na mistrovství světa, budou mít vlastní soutěž. V elitním startovním poli Channel One Trophy nechybí ani evropská šampionka Kamila Valijevová, která měla v prosinci na národním šampionátu pozitivní dopingový test. Ten vyšel najevo po týmové soutěži na olympijských hrách a stále se řeší.

Zprávy ze dne 23. 3. 2022
10:00
23. 3. 2022
Ukrajina

Ukrajinský boxer Oleksandr Usyk by měl v létě obhajovat tituly v těžké váze v zápase s Anthonym Joshuou. Podle serveru ESPN dostal od vlády svolení k vycestování z vlasti, kde od vypuknutí ruské invaze slouží v aktivních zálohách. Pětatřicetiletý Usyk s Joshuou boxoval už loni v září. Na fotbalovém stadionu Tottenhamu v Londýně domácí hvězdu po dvanácti kolech porazil na body a připravil ho o tituly organizací WBA, WBO, IBF a IBO.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud