5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 4. 2022
19:03
19. 4. 2022
Fotbal

Fotbalisté Šachtaru Doněck podlehli v charitativním utkání na podporu obětí války na Ukrajině v Istanbulu domácímu Fenerbahce 0:1. Za turecký tým nastoupil i český obránce Filip Novák. Jediný gól zápasu dal ve 26. minutě ekvádorský útočník Enner Valencia. Závěrečnou čtvrthodinu odehrál za Fenerbahce i patnáctiletý Isak Vural a stal se nejmladším hráčem, který kdy za první tým osmadvacetinásobného tureckého šampiona kdy nastoupil. Utkání sledovalo na stadionu Ülker téměř 12 tisíc diváků.

Zprávy ze dne 19. 4. 2022
14:41
19. 4. 2022
 

Psychicky náročný závěr sezony má za sebou hokejový obránce Jakub Jeřábek, který působil v Kontinentální lize ve Spartaku Moskva. Po ruské invazi na Ukrajinu klub neopustil a sezonu dohrál. Momentálně si však nedovede představit, že by v KHL i nadále působil. Smlouva se Spartakem mu ale skončila, takže má rozhodování o své budoucnosti jednodušší. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 19. 4. 2022
10:40
19. 4. 2022
Rusko

Mezinárodní bruslařská unie (ISU) ještě neodebrala Rusku pořadatelství závodu v příštím ročníku krasobruslařské Grand Prix. Zatím je naplánovaný v kalendáři na 25. až 27. listopadu jako poslední zastávka před finále seriálu v Turíně. Nyní se ISU ptá svých členů na jejich názor, jak s touto akcí naložit. Dopis s touto žádostí získala ruská agentura TASS.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud