5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 24. 3. 2022
17:15
24. 3. 2022
Ukrajina

Na mistrovství světa ve francouzském Montpellier nejsou ruští krasobruslaři, naopak nechyběl zástupce okupované Ukrajiny Ivan Šmuratko. Dvacetiletý krasobruslař nastoupil místo tradičního kostýmu do krátkého programu v ukrajinském tréninkovém tričku, aby zviditelnil národní barvy. Po pádu v kombinaci obsadil 22. příčku a kvalifikoval se do sobotních volných jízd. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 24. 3. 2022
17:00
24. 3. 2022
Ukrajina

V současné době je čtyřicetiletý Tomáš Hübschman nejstarším ligovým fotbalistou v české lize. Deset let své kariéry předtím strávil na Ukrajině, kterou momentálně skličuje invaze Ruska. „Mám tam mnoho známých, kamarádů. Problém nastal už v roce 2014. Shodou okolností se válčilo v oblasti, kde jsem předtím deset let byl. Mnoho mých známých se proto přestěhovalo do Kyjeva, který je bombardován nyní. Zase je čeká to, co zažili předtím: útěk do bezpečí,“ uvedl Hübschman s tím, že má i mnoho kamarádů, kteří nechtějí utéct, zůstávají v bytech a jsou už odevzdaní. Více se dozvíte v novém díle pořadu KARLOS SHOW.

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 24. 3. 2022
13:11
24. 3. 2022
Ukrajina

Pražský půlmaraton, který se po covidové pauze uskuteční příští sobotu, chce mít i mírové poselství. Organizátoři ze seriálu RunCzech plánují například rozdávat před startem symbolické náramky v ukrajinských barvách.

Zprávy ze dne 24. 3. 2022
9:30
24. 3. 2022
Fotbal

Fotbalová Chelsea může opět v omezené míře prodávat lístky na zápasy. O částečném uvolnění sankcí vůči ruskému majiteli klubu Romanu Abramovičovi informovala britská vláda s tím, že zisk z prodeje půjde na pomoc uprchlíků z Ukrajiny. Na domácí zápasy Chelsea sice nadále mohou jen majitelé permanentek, nově si však mohou lístky na Stamford Bridge koupit hostující příznivci. Fanouškům Chelsea bude také umožněn vstup na utkání venku.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud