5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 25. 4. 2022
16:28
25. 4. 2022
Rusko

Mezinárodní bruslařská unie (ISU) odebrala Rusku pořadatelství listopadového závodu Grand Prix v krasobruslení. Hledá místo Moskvy náhradního organizátora, přičemž národní federace mají případný zájem o převzetí závodu ohlásit do 6. května. Jedná se o poslední zastávku šestidílného seriálu v termínu od 25. do 27. listopadu, po níž následuje už jen finále Grand Prix v Turíně.

Zprávy ze dne 25. 4. 2022
16:03
25. 4. 2022
Fotbal

Fotbalový obránce Antonio Rüdiger opustí podle trenéra Thomase Tuchela po sezoně londýnskou Chelsea. Německému obránci vyprší na konci června smlouva a londýnský klub nemůže kvůli sankcím uvaleným na majitele Romana Abramoviče obnovovat kontrakty. Podle spekulací britských médií se devětadvacetiletý hráč již ústně domluvil na čtyřleté smlouvě s Realem Madrid. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 25. 4. 2022
12:10
25. 4. 2022
Rusko

Potrestaný dvojnásobný olympijský vítěz Jevgenij Rylov, jemuž Mezinárodní plavecká federace (FINA) na devět měsíců zastavila činnost kvůli podpoře Vladimira Putina a invaze na Ukrajinu, se účastní mistrovství Ruska. Na šampionát, který začal v neděli v Kazani, se podle ruské strany trest nevztahuje. FINA to prověřuje.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud