8. března 2016 • 13:43

Šárka Strachová a důležitost fanoušků

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během Olympijských her ve Vancouveru v roce 2010 získala jako první Češka olympijskou medaili pro svou zemi. Pro mnoho sportovců je to velmi důležitý mezník v jejich kariéře. I v tomto roce dokazuje Šárka Strachová, která je tu a tam označována za teoretičku, jak lze teorii aplikovat na sjezdovce a využít ji k dobrým výsledkům.



Jako výkonnostní sportovkyně trénuje Šárka Strachová nejen svou fyzickou, ale také duševní sílu. A přitom jí pomáhají hlavně její fanoušci: „Moji fanoušci hrají důležitou roli. Podporují mě duševně a pomáhají mi být silná, vydržet a zvítězit.“, říká Strachová o své fanouškovské komunitě.

Poté co byla lyžařka nucena udělat si kvůli zranění pauzu a musela na poslední chvíli odříct světový závod ve Stockholmu, jsou tato slova aktuálnější než kdy jindy. Koneckonců právě v takovýchto chvílích potřebují sportovci a sportovkyně více než svůj talent a své umění. Potřebují podporu rodiny, přátel a fanoušků.

S novou kampaní Milky je tato podpora nyní obzvláště jemná. „Messages of Meltivations" jsou zprávy na čokoládě, které mohou fanoušci zaslat svým idolům, aby je povzbudili, podpořili nebo jim prostě řekli, že za nimi stojí.
V youtube klipu ukazuje Milka Ski Stars velmi šťastnou Šárku Strachovou, která právě dostala svou první zprávu na čokoládě!


Čokoládové, osobní, motivující.
S novou kampaní „Meltivation“ uchopila Milka téma motivace obzvláště jemným způsobem. Fanoušci mohou své zcela osobní, motivující vzkazy a myšlenky na čokoládě Milka zasílat svým miláčkům mezi Milka Ski Stars. Je to snadné, stačí otevřít stránky www.milkaskistars.com . Ať chcete říct Šárce a ostatním Milka Ski Stars jako motivaci cokoliv – s kampaní „Meltivation“ se Vaše zprávy jistě neminou účinkem!

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud