13. dubna 2018 • 16:20

Blázni do Formule 1! Podívejte se, co pro fanoušky znamená a soutěžte

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Umění, modely i odhalená kůže. To je jen zlomek nápadů, kterými fanoušci z České republiky a Slovenska zavalili redakci sportovních stanic Sport1 a Sport2, když měli za úkol poslat fotografii, kterou by ukázali, co pro ně znamená Formule 1.



Soutěž, kterou pořádají stanice ve spolupráci s Effective Racing, ukončila první kolo a porota, ve které sedí komentátoři Tomáš Richtr a Števo Eisele či závodníci Josef Král a Richard Gonda, vybrala z více jak sto padesáti příspěvků ty nejoriginálnější. Jejich autoři dostanou již v květnu příležitost utkat se v motokárovém závodě a užít si jízdu v opravdové formuli.

Blahopřejeme vítězům k prvnímu k úspěchu! Vy, kteří jste nevyhráli, nebo jste se ještě do soutěže nezapojili, neváhejte, pořád máte šanci vyhrát jízdu ve formuli! Zúčastněte se dalšího kola soutěže, které potrvá až do středy 9. května.

Jedinou fotkou vyjádřete, co pro vás znamená Formule 1, nahrajte fotku na web  soutez-sport1tv.cz a zážitek na celý život může být váš! Autoři nejlepších příspěvků získají příležitost utkat se v motokárových závodech o jedno z míst na velkém zážitkovém dni na Masarykově okruhu v Brně s profesionální závodní stájí Effective Racing. Tam si v závodním speciálu Alfa Romeo 147 GTA zasoutěží o hlavní výhru, jízdu ve Formuli Renault 2.0.

Podívejte se do galerie na ty nejlepší příspěvky z České republiky a Slovenska:

"Bohužiaľ, kedže na východe nič nie je, musíme si vystačiť iba s týmto. Snažíme sa vytvoriť aj okresnú ligu. PS: Fotka je originál, iné podobné sú okopírované."
"Bohužiaľ, kedže na východe nič nie je, musíme si vystačiť iba s týmto. Snažíme sa vytvoriť aj okresnú ligu. PS: Fotka je originál, iné podobné sú okopírované."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud