2. února 2021 • 14:58

Chcete zlepšit své běžecké dovednosti? Vyběhnete ven v nových adidaskách

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běhání si získává čím dál větší popularitu. Někteří jeho kouzlu propadli už dávno, jiní s ním kvůli omezeným sportovním možnostem teprve začínají. Ať už běháte jakékoli vzdálenosti, běhání pozitivně působí na vaše tělo i psychiku. Potvrzuje to celosvětová studie sportovní značky adidas. Ta navíc zjistila, že běžci častěji pociťují vyšší hladinu energie než lidé, kteří neběhají. A to dokonce až od 20 %.



Studie přinesla i další zajímavé výsledky: 40 % oslovených běžců, kteří zvýšili svou frekvenci běhání, uvedlo, že jim tato sportovní aktivita přinesla pozitivnější přístup k životu. A více než 35 % účastníků studie se ztotožnilo s tím, že zlepšení stavu duševního zdraví bylo jejich hlavní motivací.

Pokud se i vy chcete radovat z pozitivních dopadů běhání, nepodceňujte výběr kvalitní obuvi, která by měla být pevná, pohodlná a ještě přinášet něco navíc. Tyto parametry splňují nové modely běžeckých bot ULTRABOOST 21 od značky adidas, která při jejich vývoji úzce spolupracovala s komunitou běžců a testerů. Výsledkem jsou boty, které představují dokonalou rovnováhu lehkosti, pohodlí a odpružení.

Foto adidas ČR

Nejnovější technologie zlepšují běžecký výkon

Zásadním pokrokem u modelu ULTRABOOST 21 je nová generace stabilizačního prvku torsion system – technologie adidas LEP (Linear Energy Push), která o 15 % zvyšuje tuhost v ohybu špičky pro ještě větší dynamičnost. Tato technologie společně s patentovanou mezipodešvovou technologií BOOST, která má nyní díky zvýšené patě o 6 % více kapslí BOOST než předchozí model ULTRABOOST 20, poskytuje běžcům s každým došlapem nejen větší pohodlí, ale také neuvěřitelnou návratnost energie.

.
Video se připravuje ...

Moritz Höllmüller, vedoucí designu obuvi oddělení adidas Running, k tomuto modelu uvedl: „Při navrhování modelu adidas ULTRABOOST 21 se nám podařilo vytvořit holistickou běžeckou obuv, jakou svět dosud neviděl. Jedná se o vůbec nejdokonalejší vyjádření kombinace pohodlí a dynamičnosti. Co se estetiky týče, přebírá ULTRABOOST 21 veškeré ingredience, které již byly součásti DNA původní edice a spojuje je s nejnovějšími technologiemi, například adidas LEP. Díky tomu vzniká běžecká obuv, ve které se snoubí všechny tyto úžasné designové kvality s neuvěřitelným pohodlím, stabilitou a návratností energie.“

Boty adidas ULTRABOOST 21 je možné nakoupit přes e-shop na https://www.adidas.cz/obuv-beh nebo přes službu Click&Collect, která funguje v prodejně adidas Concept store Na Příkopě. Při nákupu obuvi jednoduše zaškrtnete možnost vyzvednout na prodejně. Pak už jen počkáte na informační smsku s výzvou k odběru připraveného zboží. Advertisement

Články odjinud


Články odjinud