2. srpna 2021 • 13:16

Co se děje se Simou a musí Slavia prodávat? Odejdou Kolář nebo Stanciu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia přes všechny letní patálie vlétla do ligy jako vždy ve velkém stylu a ve skvělém rozpoložení i bez zraněných nebo fyzicky nedopřipravených hráčů. Už ve středu ji čeká i první souboj v Lize mistrů na půdě Ferencvárose a slávisté budou chtít konečně zase postoupit do základní skupiny nejprestižnější evropské soutěže. Proč jsou proti maďarskému mistrovi favoritem a proč zvládá Slavia náročný vstup bez reprezentantů? Uvidíme už v úvodním zápase v Budapešti české reprezentanty nebo Abdalláha Simu s Peterem Olayinkou?

 

Právě prekérní situace dvou afrických fotbalistů, kteří přitahují zájem z elitních evropských soutěží, je dalším hlavním tématem iSport podcastu. Co se děje s Abdalláhem Simou a existují vážní zájemci o senegalského forvarda? Musí Slavia prodávat hráče kvůli rozpočtu a kdo má nejblíž k odchodům? Jak se bude dál vyvíjet situace okolo Ondřeje Koláře nebo Nicolaeho Stancia?

 

Nový iSport podcast se ale věnuje i nečekaně výbornému vstupu do sezony ze strany Plzně. Proč zatím Michal Bílek zvládá s týmem neustále vyhrávat navzdory rozsáhlé marodce a objevují se ve hře Viktorie prvky, na kterých se dá dlouhodobě stavět? Proč je odstavený Adriel Ba Loua a kvůli čemu byl zvolen novým kapitánem Lukáš Hejda?

 

Tomu všemu a celé řadě dalších témat se věnuje nový iSport podcast s redaktory deníku Sport Jakubem Konečným a Janem Podroužkem. Moderuje Martin Vait. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všechy podcastových aplikacích a na YouTube deníku Sport. Už zítra sledujte Studio iSport.cz k zápasu Sparta - Monaco s Lukášem Váchou a Radkem Špryňarem!

 

0:00 Vystrnadí Oscar Bořila ze sestavy a proč je Slavia proti Ferencvárosi favorit? Je pro Zimu nepostradatelný Kúdela?

17:25 Co se děje se Simou a musí Slavia prodávat? Co Stanciu a Kolář?

31:33 Vydrží Plzni skvělý start i proti TNS? Ba Loua má problém s přístupem



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud