16. ledna 2023 • 14:00

Dloubák: Přivede ještě Baník posily? Mikloškova práce se projeví v budoucnu. Co Sigma?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě zraněné opory, dva další vytipované posty, které chtěl Baník posílit. Přesto je otázka, zdali vůbec vedení ostravského klubu sáhne k dalším posilám v zimním přestupovém období. A to i přes ošemetná zranění Laca Almásiho a Daniela Tetoura, která přidělala starosti týmu Pavla Hapala.

 

I přestupové tahy Baníku, zdravotní situace opor a zapracovávání mladých hráčů jsou témata nového Dloubáku, který putoval na sever Moravy a do Slezska, aby se rovnou přesunul na soustředění do tureckého Beleku, kde momentálně ostravský klub tráví zimní přípravu - a spolu s ním i redaktor deníku Sport Michal Kvasnica.

 

Spolu s ním jsme probrali i to, jak se zatím na Bazalech a ve Vítkovicích zabudoval nový trenér Pavel Hapal, který po svém příchodu pozvedl Baník výsledkově i herně. A nejen to, s výhledem do budoucna je trenér v součinnosti se sportovním ředitelem Luďkem Mikloškem. Jak i jeho tahy a vize mění Baník a co čekat od klubu do budoucna? Konečně stojí jeho koncepce na pevných základech?

 

V novém Dloubáku se ale zaměříme i na olomouckou Sigmu, která na konci podzimu potichu vyšplhala až na čtvrtou příčku. Na Andrově stadionu pošilhávají po pohárech, což je ostatně i důvod, proč zatím na Hané zůstává i kometa podzimu Mojmír Chytil přes velmi vážný zájem Slavie. Co vede šéfa Ladislava Mináře k tomu, že udržuje útočníka na Moravě, jak se změnilo pojetí fotbalu i trenéřiny Václava Jílka a může udržet Olomouc svou pozici i do konce sezony?

 

O tom všem je řeč v novém díle Dloubáku s Michalem Kvasnicou. Moderuje Martin Vait. Dloubák je pořad a podcast iSport.cz o nejzajímavějších a nejdůležitějších událostech v českém fotbale a jeho zákulisí. Zasvěceně, v souvislostech, s nadhledem. S redaktory Sportu i odborníky z fotbalového prostředí. Každý týden a po fotbalových Studiích iSport.cz. Všechny díly Dloubáku najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích i YouTube deníku Sport.

 

0:00 Soustředění Baníku, hledá náhradu za Almásiho? Co přestupy a udržení Cadua?

19:01 Jak pojme jaro Plavšič a co jeho budoucnost? Proč si zatím Hapal a Baník sedli?

33:04 Co Mikloškova koncepce a jak mění Baník?

48:47 Vydrží Olomouc mezi špičkou, jak se změnil Jílek a co Chytilova budoucnost?



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud