Autor: jab
1.6.2018 • 10:44

Běžci rozsvítili Brno. Na trati byl i "Superlife": Výborný zážitek!

Vstoupit do diskuse
0

V sobotu 19. května se Brno rozsvítilo během. Zážitkový NN Night Run 2018 na deset a pět kilometrů se uskutečnil v okolí Svratky a Brna-Jih za rekordní účasti zájemců (více než 800 závodníků). Na trati posledního závodu jarní části nemohli chybět ani uživatelé aplikace Superlife. Tady jsou jejich dojmy!



"Byl to opravdu povedený závod, který organizátoři měli "vychytaný"od začátku až do konce. Opravdu jsem si tento závod užila. Dalo by se říct, že to byl jeden z nejlepších, který sem běžela, a to už mám za sebou nějakou tu desítku, od krátkých až po půlmaratony. Běželo se mi opravdu dobře, na 10 km jsem si zlepšila svůj "osobák" o osm minut na 56 minut. Pro mě velký úspěch," těšilo Pavlínu Kaňovou.

Ve stejném euforickém duchu hovořila i Andrea Navrátilová. "Night Run závod na deset kilometrů byl můj první, takže jsem úplně nevěděla, co od toho čekat. Výsledek byl ale takový, ze vše od A do Z bylo perfektní, a nakonec i můj čas byl mým malým osobáčkem. Dorazila jsem do cíle v čase 42 minut a 26 vteřin a skončila šestá ve své kategorii, takže velká spokojenost!"

A jak se běželo zástupci mužské populace? Deset kilometrů dlouho trať absolvoval i Jakub Ingr, tady jsou jeho dojmy. "Nikdy jsem na večerní běhy moc nebyl. Což teď už ale neplatí! Akce byla výborná. Pořadatelé všechno zvládali, krom zkrácení druhého kola, na jedničku. Byl to můj první závod s čelovkou, měl jsem trochu strach, aby mi spíš nepřekážela a netlačila - jsem zvyklí běhat nalehko jen s nejnutnějším," prozradil Jingr a ještě pokračoval.

"Moje obavy naštěstí opadly hned po startu a o čelovce jsem téměř nevěděl, naopak mi krásně osvětlovala cestu, což bylo v některých úsecích hodně důležité. Pořadatelů za pomoci policie bylo na trati dostatek, takže nikdo neměl kam zabloudit. Mně osobně se celý Night Run moc líbil a určitě si akci poznačím do běžeckého kalendáře i na příští rok."


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}