Autor: iSport.cz
4.3.2019 • 15:45

Pauláthová odkryla lyžařské zákulisí: kdy je nuda a vegan knedle k obědu

Vstoupit do diskuse
0

Celé sportovní Česko už nedočkavě vyhlíží tento víkend. Proč? Po osmi letech se do Špindlerova Mlýna vrátí Světový pohár žen v alpském lyžování. Ve Svatém Petru změří síly světová sjezdařská špička a chybět nebude ani česká jednička Kateřina Pauláthová. Ta dostala do svých rukou na jeden den oficiální instagramový účet deníku Sport a vzala fanoušky do svého "kanclu" na svahu i za kulisy své přípravy. Byla to jízda!



Obří slalom se ve Špindlu pojede v pátek 8. března, dvoukolový slalom „speciál“ v sobotu 9. března. Pauláthová už je na místě a na černé svatopetrské sjezdovce trénuje od brzkých ranních hodin. A není sama... 

GALERIE | Jak prožívala Kateřina Puláthová den na Instagramu iSport.cz?

Kateřina Pauláthová ukazovala fanouškům svůj den na Instagramu iSportu
Kateřina Pauláthová ukazovala fanouškům svůj den na Instagramu iSportu

"Zrovna jsem skončila trénink. Je tu i Mikaela Shiffrinová a Vlhovka," prozadila usměvavá závodnice Dukly Liberec nabitou konkurenci. "Na Špindl mám super vzpomínky, nejvíc se na závod těším, snad to moje pochroumané koleno vydrží, mám prasklý meniskus" odpovídala Pauláthová čtenářům a jala se odtajňovat své regenerační rituály.

"Vždycky se vyšlapu na kole, je to nuda, ale pomáhá to. Šlapu 15 až 20 minut, poslouchám u toho hudbu nebo koukám na seriál. Následuje 30 minut core cvičení, válcování na rolleru a strečink. Pak si hodím šlofíka, nebo dám vegan knedle," prozradila 25letá lyžařka, která sviští po svahu na lyžích značky Rossignol.

Pauláthová práskala na Dostála, mluvila i o Ledecké. Proč je jako stará bába?
Video se připravuje ...

Co dělá ve volném čase? "Jsem jako stará bába, luštím ráda křížovky. Taky koukám na filmy a seriály, nejraději ale trávím čas se svou rodinou. Z hudby mám ráda rap a starý dobrý Zeppeliny," napsala fanouškům Pauláthová, která tvoří pár s rychlostním kanoistou a olympijským medailistou Josefem Dostálem .

"Pepa je nejlepší, ale jen když na něj nemusím pořád čekat, na lyžích jezdí pomalu. A Ester Ledecká ? moc se nepotkáváme, Ester jezdí hlavně rychlostní disciplíny, já spíše ty točivé, ale bavíme se normálně."

SVĚTOVÉ HVĚZDY V ČESKU
Po 8 letech se do Špindlerova Mlýna vrací Světový pohár v alpském lyžování. Světové hvězdy v čele s Mikaelou Shiffrinovou a Petrou Vlhovou budou 8. a 9. března 2019 soupeřit v obřím slalomu a slalomu. Jedna z nejvýznamnějších sportovních akcí pořádaná na území ČR v roce 2019 slibuje jedinečnou podívanou v moderním Skiareálu Špindlerův Mlýn, a to nejen v samotných závodech, ale rovněž i v rámci doprovdoných aktivit. Veškeré informace najdete na stránkách https://www.worldcup2019.cz/.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}