Autor: krm
24.4.2019 • 04:30

Český talent ve Fiorentině: bazén, fandění Liberci i foto s Ronaldem

Vstoupit do diskuse
0

Patří mezi největší talenty českého fotbalu. Dvacetiletý útočník Fiorentiny Martin Graiciar poznává prostředí klubu v Serii A. Na instagramovém profilu deníku Sport se teď spojil s fanoušky a odhalil zákulisí jedenáctého týmu italské ligy. Kromě toho zavzpomínal třeba i na své začátky v zahraničí. Jak vypadá jeho den v rámci přípravy na utkání?



Bývalý hráč Liberce, v jehož dresu vstřelil i čtyři ligové góly, se na instagramu přihlásil v den předzápasového tréninku. Večer pak jeho Fiorentina vyrážela do Turína, kde ji na Bílou sobotu čekal zápas s Juventusem.

Graiciar se pochlubil luxusním zázemím, které se spoluhráči má k dispozici. Herna pro volné chvíle nabízí například stolní fotbal, kulečník nebo PlayStation, bohatě vybavená pak je i posilovna. „Před tréninkem se snažíme předcházet zraněním. Je tady všechno, co potřebujeme,“ chválil Graiciar. Společnou snídani Fiorentiny ovšem fanouškům neukázal, do jídelny se s mobilem nesmí.

Po tréninku se český mladík vrátil do posilovny, kam chodí každý den. Jeho program pak pokračoval v bazénu. „Nejlepší typ regenerace je pro mě studená voda. Když z ní vyjdu, mám úplně nový nohy,“ smál se.

GALERIE | Jak vypadal den Martina Graiciara na Instagramu?

Martin Graiciar se vyfotil s hvězdou Juventusu Cristianem Ronaldem
Martin Graiciar se vyfotil s hvězdou Juventusu Cristianem Ronaldem

Poté Fiorentina vyrazila k utkání do Turína, cesta vlakem trvala tři hodiny. Po příjezdu si Graiciar pustil finále hokejové extraligy, český sport stále sleduje. „Program je jasný – fandit Liberci!“

Šikovný dvacetiletý fotbalista odpověděl i na několik otázek fanoušků, vyjádřil se třeba k nelehkému začátku italského angažmá. „První půlrok byl těžký, nikoho jsem neznal a neuměl jazyk. Z Liberce jsem sice byl zvyklý bydlet už dva roky sám, ale tohle bylo jiné. Do života každopádně jde o velkou zkušenost a druhý půlrok už je z hlediska osobního života skvělý,“ podotkl Graiciar.

Jeho Fiorentina nakonec na hřišti slavného Juventusu prohrála 1:2, český forvard do hry nezasáhl a na premiérový start v Serii A stále čeká. Ze zápasu si ovšem odnesl alespoň fotografii s hvězdným Cristianem Ronaldem .


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}