15.3.2019 • 06:00

První Superlife Columbia závod je tu! Zúčastněte se a potkejte Strachovou

Vstoupit do diskuse
0

Už zítra odstartuje v Praze první ze Superlife Columbia závodů a vy můžete být u toho. Přijďte si zazávodit, zafandit a nasát závodní atmosféru. Vítáni jsou všichni.



V sobotu 16. března máte jedinečnou možnost zúčastnit se vůbec prvního Superlife Columbia závodu, který se poběží v Praze. A co vás tu bude čekat? Těšit se můžete na trasu o délce necelých sedmi kilometrů, která vede krásnou přírodou Milíčovského lesa. Každý účastník v cíli získá pamětní dřevěnou medaili ve tvaru stopek a výborné občerstvení.

Akce se zúčastní také patronka Superlifu, Šárka Strachová. Slavná lyžařka, olympijská medailistka a majitelka kliniky celostní terapie a sportu Vo2max, bude mít na starosti rozcvičku s účastníky a celý závod také odstartuje. Kromě ní se tu budete moci setkat i s youtuberem a nadšeným běžcem, Tomášem Touhou, který bude stát na startu s vámi. Dokážete jej předehnat?

Pokud jste nestihli zakoupit startovné s předstihem, nic není ztracené. Registrovat se můžete i přímo na místě. Cena startovného je 490 korun. Kromě medaile, elektronického diplomu a občerstvení získá každý účastník také sportovní vak na záda.

Nehodí se vám termín?

Přijměte pozvání na další čtyři Superlife Columbia závody, zaregistrujete-li se včas, získáte ke startovnému zdarma také funkční tričko Columbia.

13. dubna, Ostrava, Superlife Columbia razovitý závod: Bělský les je pro závod jako stvořený, vždyť běžci a příroda patří k sobě. Přijďte otestovat, co jste v zimě naběhali, budeme-li mít štěstí, zajistí vám počasí aprílovou vzpomínku na jarní běh. Čeká na vás necelým osm kilometrů.

• 14. září, Brno, Superlife Columbia závod brněnskou zoo: Na tomto závodě musíte být, nejenže vede krásným přírodním parkem Baba, ale částečně také zoologickou zahradou, kde také startuje. Ke startovnému získáte vstup do Zoo Brno zdarma pro sebe a jednu další osobu. Trať má osm kilometrů.

• 19. října, Praha, Superlife Columbia divoký závod Šárkou: Kdo zná podzimní Divokou Šárku, ten ví. Vy ostatní to musíte zažít, vybarvená příroda v prostředí skalnatého údolí, potoka a rybníků je tak úchvatná. Nebudete věřit, že jste v Praze! Na sedmi kilometrech potkáte i pořádný kopec.

• 9. listopadu, Říčany u Prahy, Superlife Columbia srdcervoucí závod: Poznejte trailové pěšiny, kterými denně běhává šéf Superlife.cz, Marek Odstrčilík. Říčanské smíšené lesy miluje natolik, že se rozhodl ukázat vám jejich krásu právě formou devítikilometrového závodu. Milujete přírodu a trail? Přihlaste se!

Více o našich závodech najdete na stránkách superlifezavody.cz.

Běháte, jezdíte na kole, zajímáte se o stravu, čtete rádi rozhovory se zajímavými osobnostmi? A víte už, co je to Superlife? Začtěte se na našem webu o zdravém životním stylu a pohybu superlife.cz.

Děkujeme partnerům závodu, kterými jsou: Columbia , Hello bankAuto PodbabskáBCE, městská část Praha - Újezd a vřelé díky za poskytnutí zázemí Gymnáziu Evolution Jižní Město.

Titulární partner Superlife závodů, Columbia, by vám rád představil tyto produkty:

Lehce sbalitelná větrovka Columbia Montrail FKT v dámském provedeníFoto Columbia

Trička i běžecké šortky jsou pak vybaveny kombinací technologií Omni Shade, která chrání před nežádoucími slunečními paprsky, Omni-Wick, která odvádí vlhkost od těla a umožňuje její rychlé odpařování, revoluční potem aktivovanou chladící technologií Omni-Freeze ZERO, která díky polymeru ve tkanině snižuje celkovou teplotu materiálu, urychluje proces odvádění vlhkosti a zajišťuje okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkemFoto Columbia

Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG umožňuje lépe vnímat povrch terénu pro efektivní došlap a zvyšuje tak běžecký výkon. Byla vytvořena podle technických požadavků a potřeb vrcholových atletů pro běh na delší vzdálenostiFoto Columbia


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}