2.1.2019 • 00:00

Nová nezávislá rubrika "Testy" vám umožní orientovat se v oblečení i technice na sportovním trhu

Vstoupit do diskuse
0

Jsou nové hodinky renomované značky předraženou hračkou, nebo slibované vychytávky opravdu fungují? Má tato běžecká bunda skutečné funkční vlastnosti nebo je jen předraženou neprodyšnou pláštěnkou? Nová rubrika se již brzy zaplní nezávislými testy našich redaktorů.



Zatímco aplikace Superlife je tu pro vás již pět let, web v tom pravém významu vzniká dneškem. Proto je naše rubrika "Testy" prázdná. V tuto chvíli již pracujeme na článcích, které ji postupně zaplní. Budeme se těšit, že vám naše zkušenosti přiblíží jednotlivé sportovní produkty z praktické stránky. Testujeme je totiž na sobě!

Těšit se můžete zejména na běžeckou obuv, oblečení a doplňky jako jsou například batohy. Neopomeneme i techniku - sporttestery, aplikace, čelovky a další. 


Témata:  testSuperlife
Vstoupit do diskuse
0
Další články autora
18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}