12.5.2016 • 15:33

Přijměte výzvu! Závoďte na kole s amatérskou šampionkou a získejte ceny od Kilpi

Vstoupit do diskuse
0

Je amatérskou mistryní republiky na horském kole. Ale také mámou od dvou dětí, která vedle sportu na vysoké úrovni dokáže skloubit i práci a rodinný život. Katarína Ludvíková, členka Kilpi Teamu a patronka mobilní aplikace Superlife, ráda soutěží. I proto je ústřední postavou výzvy o hodnotné ceny. Kdo v následujících dvou týdnech dokáže najet na kole víc kilometrů než ona, nebo se jí co nejvíc přiblíží, získá vouchery na zboží Kilpi v hodnotě až 4000 Kč.



První kolo si koupila až v 27 letech. Jako dárek za to, že přestala kouřit. Nový, a o poznání zdravější koníček, Katarínu Ludvíkovou chytnul natolik, že se vypracovala v jednu z nejlepších amatérských cyklistek v Česku. Je mistryní republiky SAC (Sdružení amatérských cyklistů) na MTB a loni skončila mezi ženami na 3. místě v extrémním nonstop závodě Isoma 1000 Miles přes území bývalého Československa.

„Sport je pro mě odreagování od všedních starostí. Život bez něj si už neumím představit. Myslím, že každý by měl mít něco, co dělá od srdce. Pro mě je to pohyb,“ říká členka Kilpi Teamu, která se rovněž stala patronkou mobilní aplikace Superlife pro zaznamenávání sportovních aktivit.

Díky tomu se nyní i vy můžete zúčastnit soutěže o hodnotné ceny z dílny značky Kilpi, která se zaměřuje na výroby outdoorového oblečení.


Zaregistrujte se na www.superlife.cz, přijměte výzvu „Pronásleduj Kilpi TEAM!“ a zkuste od 16. do 29. května najet co nejvíc kilometrů na jakémkoliv typu kola. Odměněna bude elitní pětice.

Pokud absolutní vítěz porazí v počtu najetých kilometrů Katarínu Ludvíkovou, získá od Kilpi voucher v hodnotě 4000 Kč na nákup v e-shopu www.shopkilpi.cz. Ostatní 4 výherci (2 muži a 2 ženy v žebříčku s nejvyšším počtem km!!!) získají voucher v hodnotě 2000 Kč na nákup v e-shopu www.shopkilpi.cz. V případě, že patronku Superlife nikdo neporazí, získá i absolutní vítěz stejně jako ostatní výherci voucher v hodnotě 2000 Kč na nákup v e-shopu www.shopkilpi.cz.

Zapojit se do výzvy může bez omezení každý. Že to jde, dokazuje sama Katarína Ludvíková. Je sice šampionkou, ale stejně jako většina rekreačních sportovců musí umět skloubit sport, práci a rodinný život.
Katarína Ludvíková, cyklistická patronka aplikace Superlife a členka Kilpi Teamu.
Katarína Ludvíková, cyklistická patronka aplikace Superlife a členka Kilpi Teamu.

Máma od dvou dcer pracuje v administrativě ve firmě na výrobu žaluzií. Pohybu se věnuje ráno před nástupem do zaměstnání nebo večer.

„Když člověk něco chce, tak to vždycky nějak jde. Jeden čas jsem chodila do práce od pěti od rána, tak jsem najížděla kilometry už ve čtyři. Teď pracuju do pěti odpoledne a trénuju večer se světly. Ale baví mě to, když to, co děláte, máte rádi, nevadí vám nic,“ tvrdí 36letá Ludíková.

Hlavní disciplínou zapálené sportovkyně je sice kolo, ale zvládá i jiné disciplíny. Na kontě má i běžeckou 24hodinovku, kdy zvládla 130 kilometrů a nedávno absolvovala pětietapový závod na koloběžce. Její výkony si může prohlédnout každý uživatel Superlife přímo v aplikaci.

„Tyhle hračky zpestřují sportovní život. Člověk má díky nim lepší přehled a srovnání. Když jezdím na pocit, někdy mě můj dojem klame, ale čísla v aplikaci nelžou. Líbí se mi, že můžu soupeřkám a chlapům na vyšší úrovni nakukovat do tréninků a inspirovat se v tom, co dělají.,“ tvrdí Ludvíková.

„zkušenost, že s aplikací se stane sport zábavnější pro lidi, kteří mají problém se dokopat k pohybu. Je to skupinová záležitost, když nemáte čas scházet se s kamarády, tak s nimi můžete trénovat a sportovat takhle.“
I vy můžete přijmout výzvu a objevit svět Superlife.



Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}