12.9.2016 • 12:51

Pot a krása. Výherkyně výzvy Superlife běžely s misskami: První řada byla skvělá

Vstoupit do diskuse
0

Na startu víkendového adidas Běhu pro ženy na 5 km se tísnilo skoro 2500 závodnic. Privilegium vyběhnout do závodu z první řady měly největší favoritky a také dvě výherkyně výzvy aplikace Superlife. "Životní zážitek, hrozně jsme si užily," shodly se Lada Horová a Nikol Binarová, které byly součástí VIP štafety bývalé miss Evy Čerešňákové. A svými časy ostudu neudělaly, právě naopak!



Muži, kteří se v sobotu večer zatoulali k pražskému Náměstí Republiky, si museli připadat jak v Jiříkově vidění. Nebo ráji. Ženy, ženy, všude samé ženy. Na pět kilometrů dlouhý okruh jediného velkého závodu v Praze určeného výhradně ženám vyběhlo bez mála 2500 zástupkyň něžného pohlaví z 39 zemí celého světa.

Trasa se táhla Revoluční ulicí přes Štefánikův most, odkud vedla podél nábřeží až do blízkosti stanice metra Malostranská a stejnou cestou zpět.

Pomyslný prapor aplikace Superlife držely v závodě Lada Horová a Nikol Binarová. A vedly si znamenitě, Horová zaběhla čas 25.18 minut (83. místo) a Binarová 25.50 (106. místo). Pro srovnání nejrychlejší žena Barbora Jíšová zvládla trať za 18.06 minut. „Byl to můj první závod v životě, takže jsem byla strašně nervózní a byla hodně roztěkaná. Ale pak jsem si to maximálně užila,“ vyprávěla nadšená Binarová v rozhovoru pro Superlife.

Její parťačka dodala další dojmy. „Strašně hezká akce, to, že jsme stáli v první řadě, prožitek jen umocnilo,“ vyznala se Horová.

Superlife není aplikace, je to komunita

Výherkyně výzvy, kterou připravil Superlife ve spolupráci s RunCZECH, byly součástí týmu „Modelky na útěku“, ve kterém běžely například Eva Čerešňáková (1. Česká vicemiss 2007), Karolína Mališová (Česká Miss Earth 2015), Tereza Skoumalová (Česká Miss World 2014) nebo Aneta Vignerová (Miss ČR 2009).

Pomyslný prapor Superlife držely v závodě Lada Horová a Nikol Binarová.
Pomyslný prapor Superlife držely v závodě Lada Horová a Nikol Binarová.

„Úplně normální holky, některé se s námi i snažily bavit, třeba Tereza Skoumalová byla hodně přátelská. Ale moc času nebylo, potkaly jsme se jen na chvilku před startem závodu ve vipku a na trati už jsme každá bojovala sama za sebe,“ chválila slavné kolegyně ze štafety Binarová.

Obě výherkyně aplikaci Superlife využívají a sdílí podobný názor na její přesah. „Není to pro mě jen o běhání a měření časů. Je to pro mě otázka komunity, sdílíme své časy, podporujeme se do dalších výkonů, je to super,“ shrnula Binarová.

„Sleduji ostatní lidi, jiní zase sledují mě. Chválíme se za výkony, je to velmi příjemné a hlavně je to pro mě motivace do dalšího sportování,“ zakončila Horová.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}