Autor: jab
30.3.2017 • 14:16

Aplikace Superlife, přijmi výzvu se stává partnerem běžecké ligy RunCzech

Vstoupit do diskuse
0

Aplikace Superlife a organizátor nejvýznamnějších běžeckých podniků v České republice RunCzech uzavírají partnerství. Tímto krokem rozšiřují úspěšnou spolupráci z loňského roku, kterou chtějí do budoucna dále prohlubovat a posilovat.



Aplikace Superlife si od svého spuštění v březnu 2016 získala desetitisíce příznivců, kteří ji denně používají během sportovních aktivit. Superlife své uživatele vede, motivuje a pomáhá jejich radost ze sportu sdílet v široké komunitě v rámci aplikace. RunCzech je běžecká liga, jejíž závody splňují ta nejpřísnější kritéria a jsou oceněny zlatou známkou AIMS/IAAF – ta je zárukou perfektní organizace závodů, bezpečí a zázemí pro běžce. Superlife i RunCzech jsou českými lídry svých oborů a jejich spojení je tedy přirozeným spojením silného se silným.

„Jsme hrdí, že se aplikace Superlife po roce od svého uvedení stává partnerem nejprestižnější české běžecké ligy. Tímto partnerstvím se zcela naplňuje náš cíl motivovat ke zdravému pohybu a sdílet radost ze sportu s ostatními," dodává brand manager Jan Fischer.

Partnerství Superlife a RunCzech bude přínosem pro všechny uživatele aplikace a sportovce účastnící se běžeckých podniků – nabídne celou řadu výzev spojených s konkrétními akcemi. Nabídne možnost vyhrát startovné nebo např. startovat z předních pozic s těmi nejlepšími běžci.

„Dnešní doba přímo nahrává rozvoji běžeckých mobilních aplikací a my jsme rádi, že můžeme spolupracovat zrovna se Superlife. Superlife motivuje řadu lidí k běhání a jakákoliv cesta a způsob, který pomůže lidem obout běžecké boty, je jednoduše skvělá,“ podotýká prezident RunCzech běžecké ligy Carlo Capalbo.

Superlife i RunCzech spojuje vášeň pro život v pohybu, kterou chtějí všem aktivním sportovcům zprostředkovat na unikátní platformě, jež tímto partnerstvím vznikne.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}