Autor: jab
15.6.2017 • 14:20

Chceš zažít stadion Sparty jinak? Zúčastni se unikátní Letenské míle

Vstoupit do diskuse
0

Venku je krásně a s běžeckými závody všeho druhu se v Česku rozthl pytel. Tento je ale výjimečný. Fotbalový klub AC Sparta Praha zve nejen své příznivce na unikátní běžecký závod pořádaný v rámci výročí 100 let letenského stadionu. Zhruba tříkilometrová trať povede téměř celou GENERALI Arenou. Staň se účastníkem Letenské míle i ty, aplikace Superlife u toho chybět nebude.



Závodit se na letenském stadionu bude v sobotu 17. června, běžci budou rozděleni do dvou kategorií. V rámci doprovodného programu na Letné proběhne také tradiční Dětský den, během něhož si trať závodu budou moci proběhnout i rodiny s dětmi.

Kategorie Elite

Kategorie Elite je určená pro trénované běžce, kteří budou startovat s dostatečnými rozestupy a jejichž hlavním cílem bude vyhrát a dosáhnout co nejlepšího měřeného času. Závod pro kategorii Elite začíná od 9:00 do 11:30. Závodit mohou pouze běžci starší patnácti let.

Kategorie Hobby

Kategorie Hobby je určená pro sparťanské fanoušky a rekreační běžce, kterým jde při závodě spíš než o čas především o neopakovatelný zážitek. Závod pro kategorii Hobby proběhne od 13:00 do 15:00. Závodit mohou pouze běžci starší patnácti let.

Startovné

Startovné pro kategorii Elite činí 399 Kč, pro kategorii hobby pak 299 Kč.

Přihlášení do závodu Letenská míle mohou soutěžit a tyto ceny

Kategorie Elite:

vítězové kategorií muži i ženy:
1. místo – unikátní trofej v podobě modelu stadionu pro vítěze, zapůjčení vozu s plnou nádrží na týden od AAA Auto Praha, poukaz na zboží v hodnotě 2.000,- Kč od Footballmania (extrafotbal.cz), roční předplatné z portfolia magazínů CNC, poukaz na sázku od Sazka Bet, sportovní taška a další

2. místo – unikátní trofej v podobě modelu stadionu, poukaz na zboží v hodnotě 1.000,- Kč od Footballmania (extrafotbal.cz), roční předplatné z portfolia magazínů CNC, selfie tyč a další

3. místo – unikátní trofej v podobě modelu stadionu, poukaz na zboží v hodnotě 500,- Kč od Footballmania (extrafotbal.cz), roční předplatné z portfolia magazínů CNC, kosmetika a další

Kategorie Hobby:

Po skončení závodu tombola o hodnotné ceny pro účastníky kategorie Hobby. Pro všechny běžce budou již v průběhu závodu a po skončení závodu připraveny další soutěže a aktivity

Dětský den

Součástí doprovodného programu bude tradiční Dětský den na tréninkovém hřišti GENERALI Areny, který začne ve 14:00. V rámci Dětského dne bude možné se registrovat do závodu Letenská míle v kategorii Family, který bude probíhat po skončení oficiálního závodu, a v rámci něhož si fanoušci celou trať budou moci proběhnout i se svými dětmi. Vstup na Dětský den je zadarmo.

Od 14:30 proběhne fotbalová exhibice týmu osobností Real Top Praha s následnou autogramiádou členů týmu.
V průběhu odpoledne také autogramiáda sparťanských legend.
Fotbalové disciplíny AC Sparta Praha (radarové měření rychlosti střely, slalom, penalty na juniorské brankáře Sparty)
Nafukovací hrad a býk od Coca Coly
Další sportovní aktivity: rugby a florbal Sparty, trampolína a lyžařský trenažér Freestyle Kolbenky a další
Malování na obličej, měření tělesné skladby, Mölkky s Multisportem
Maskot Spartakus

VIDEO: Podívejte se, jak Matěj Pulkrab zaběhl traťový rekord

VIDEO: Podívejte se na výkon Radoslava Kováče


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}