Autor: jab
9.6.2017 • 15:03

Ještě více Superlife. Aplikace přináší magazín, bude součástí úterního Sportu

Vstoupit do diskuse
0

Uživatelé vědí. Superlife je aplikace a komunita sportovců, kteří se navzájem inspirují, motivují a pobízejí k lepším výsledkům. Superlife je také pohyb, akce, vášeň, kuráž, radost, aktivita. Prostě život. Nově je ale Superlife také magazín. Těšte se!



V úterý 13. června 2017 totiž vyjde v deníku Sport specializovaný magazín Superlife. Co bude obsahem historicky prvního čísla?

Profil nástupkyně Zuzany Hejnové

Studentka obchodní akademie v Tanvaldu Tereza Vokálová je unikát i mezi jinými atletickými talenty. Drobná dívenka z Jablonce má velký cit pro rytmus a skvělé dispozice pro běh v únavě. Stala se kometou loňského českého šampionátu atletů. Těsně po tom, co oslavila teprve své 18. narozeniny, stala se mistryní republiky na 400 metrů překážek. Před letošní sezonou si ale nešťastně zlomila nohu, a tak s napětím čeká, co to udělá s její formou.

Výzvy Superlife

Neboj se bolesti. Sportuj. A překonávej po boku sportovních hvězd sám sebe. Již půl druhým rokem existuje aplikace Superlife, v níž takřka 35 tisíc uživatelů tvoří fungující komunitu, jež se navzájem skrze sociální sítě či fotografi e pohání za lepšími sportovními výsledky. Nezáleží, zda jste amatér či vrcholový sportovec, zda jezdíte na kole, bruslích, běháte nebo jen chodíte. I vy můžete být členy unikátní společnosti. Vstup je zdarma a jediné heslo pro všechny zní: Přijmi výzvu!

Tipy na vysportovaná těla od beachvolejbalistek Markéty Slukové-Nausch a Barbory Hermannové

Vysportovaná těla, opálená kůže a plné nasazení na písku, kde hrají jen v plavkách. Muži se na ně rádi dívají, nicméně i ony pro ně mohou být inspirací. „I když co se týká posilování, tak ocuď pocuď. Nic se nesmí přehánět,“ shodují se plážové volejbalistky Barbora Hermannová a Markéta Sluková-Nausch. Sport podle nich tvoří nejen krásné postavy, ale dodá lidem sebevědomí a formuje charakter.

Desatero mistryně světa ve Spartan Race Zuzany Kocumové

Není to nic pod gaučové typy, ale právě proto popularita překážkových závodů, které jsou ve světě známé pod zkratkou OCR, raketově roste a uvažuje se dokonce o účasti na olympiádě. Závody zahrnují plazení pod ostnatým drátem, zdolávání stěn, ručkování po laně nebo probíhání blátem. Vyžadují vytrvalost, rychlost, ale také šikovnost a sílu. Věrozvěstkou sportu v Česku je bývalá reprezentantka v běhu na lyžích Zuzana Kocumová, dnes dvojnásobná mistryně světa ve Spartan Race.

Povídání s běžeckým guru Milošem Škorpilem, českou basketbalovou hvězdou Kateřinou Elhotovou a mnoho dalšího. Kupte si úterní vydání deníku Sport!

V úterý 13. června 2017 vyjde v deníku Sport specializovaný magazín Superlife.Foto Sport


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}